Ebből a cikkből az jön le, hogy ők nem zsoldosok: - A zsoldosok egy önálló szervezet, amelyik eladja a szolgálatait valamely országnak vagy más szervezetnek. Ők nem önállóak, a legkevésbés se, egy kőkemény diktatúra adja át őket, mint egy katonai segítséget. - Ők nem zsoldosok, mert a 2000 dollár nagy részét nem ők kapják meg - Egy részük önként jelentekezett, mert rajong a Kim Dzsong Unért, mert agymosáson esett át. A zsoldosok nem egy diktátor miatti rajongás okán mennek harcba - Más részük azért jelentkezett önként, hogy szabaduljon attól a rendszertől. Ez se az a motiváció, amelyik miatt zsoldosnak áll valaki. - A zsoldosok kiválóan képzettek, ezek pedig "Sok észak-koreai katona, még a különleges erők is, idejük nagy részét mezőgazdasági vagy építőipari munkával töltik." Lassan olvasd el és próbáld megemészteni, én észérveket használok, te meg csak hadoválsz legtöbbször.
Zed, ez összevissza 1 zaszloaljbol koreai volt. Az 400 - 600 fő! Van még 11.000. És eszak Koreában meg masfel millió fő. Azért csak osszehozhatnak a másfél millióból még 50.000 főt... Meg szerencse hogy Putyin csak Kurszkba és Orosz földön vetibe őket. Nem Ukrajnában. De azért az ATAMTS okat az USA kezelo személyzet, ohh bocsánat akarom mondani Z. Elnök ..... Lövi USA iranyitorendszerrel és műhold segítségével az orosz területet. Már jó sokat kilottek. Ezt értem, de az Oroszok nem lövik Ukrajnát Oresnyikekkel? Sőt arról az 1 db rol is előre szokták ha jól tudom fel órával előtte....? Vannak fura dolgok.........
Ezek nyilvánvalóan az elit elitjei Észak Koreából. Véges számú ilyet tudnak küldeni és nyilván nem akarják elhasználni őket, mert ők Kim támaszai. De ha 20-30 ezer viszonylag motivált katonát össze tudnak szedni, az már kb az ukrán stratégiai tartalékkal összemérhető nagyságú. Több forrásból is olvasom, hogy az ukránok 5 dandárral még egy elkeseredett karácsonyi támadásra készülnek. Kurszk, Brjanszk vagy Energodar szerepel a lehetséges célpontok között. Az egyik legelitebb ukrán dandárt, a 3as Azov -ot tegnap be kellett vetniük Pokrovszk alatt, hogy egy orosz áttörést megállitsanak. Az ottani védők egyszerűen megunták és hazaindultak.
https://www.vg.hu/kozelet/2024/12/eszak-koreai-katonak-kurszk Hát gyerekek. Én nem vagyok egy Napoleon, vagy egy Hanibbal Barcas, vagy egy Vitéz Belizar. De ha Putyin meg kér vagy 50.000 észak koreai katonát akkor én már a NATO tábornok helyében abbahagynam a gogos lenézést. Mert másutt is most olvasom, hogy ezek a lenezett eszak koreaiak atgyalogoltak egy 2.5 km széles fullba nyomott aknamezon?!?!?! WTF?? kezifegyverekkel csak?? Es 300 db ukrán katonát likvidaltak sajnos. És 1 db hadifogjot se ejtettek......
Az hogy a 2000usd bol mennyit kell felajanlani az meg csak duma, mert honnan tudja azt valaki biztosan. Továbbá amerikai tábornok úr meg foglalkozzon az Ukrán csapatok vesztesegeivel, mert Kijev varosa már nem tud lassan működni mert az összes karbantartot elviszik, hajaj. Ekkora országból kb volt 40 millió fő Janukovics alatt 25-55 os korosztaly már "hianycikk" ..Es ez nem mese, ez a valóság sajnos.!!!! Egyszer kiderül az igazság!! és István akkor mit fogsz mondani hogy sokkal több eltűnt és elhunyt van az Ukrán oldalon akik civilek, és csaladapa voltak csak muszajbol elvittek őket a frontra őket.Ne az Orosz oldalak foglalkozz már, ahol szerződéses tartalékos, zsoldos, hivatásos, és észak koreai, és bortontoptelekek harcolnak. De 1 db nem szerződéses gyári munkás se vittek az Oroszok a frontra harcolni...!!!! Szegyen lesz a reakciód. Mármint az hogy gondolom elmondok hogy kutya koteleseguk volt ebben a felesleges háborúban ozvegyekke és árva a tenni a csaladjukat, a munkás pékeknek, targoncás oknak, karbatartoknak, stb.... Orosz zsoldosok meg szerződéssel meg hát ezt vállalták. Ők tudták hogy ezek jár a katona élet..... A 10.000 Észak koreai elit katonáknak miatt meg ne aggódj! Jobb dolguk van mint odahaza... . Magaddal számolj el... Sok munkás csaladapa ott hullik a fronton. "" Bármilyen rossz béke jobb mint egy haboru"" kivéve neked meg a" libas USA adminisztracionak"
https://index.hu/kulfold/2024/11/17/haboru-orosz-ukran-konfliktus-eszak-korea-oroszorszag-ukrajna-kim-dzsongun/ Lassan nyugodtan 3 szor olvasd el. Hátha sikerül értelmezni. Aztán megkerestem azt a talán Bisiness i.-es cikket? ahol egy dél koreai hirszerzo kifejti, hogy úgymond ezek az Észak korea"" elit alakulat" már elfelejtettem mi is a fantázia nevük az elit alakulat dandarnak. Na szóval akik hazatérnek azok mivel élesben voltak a legjobb kiképzésen azaz egy nyugati típusú háborúban. A rendszer a tenyerén fogja őket hordozni. Hát mi tudasanyaguk lesz? Élesben? (((Biztos több mint az összes pohos tabornoknak együttesen.)) (ezt én teszem hozzá a zárójeles részt mielőtt belekotni próbálnál!! 🤣És ezt tudja is Kim és dél Korea ellen szuperül jön majd....... Na akkor minden kérdésedre válaszoltam. A linket majd erről a dél koreai hirszerzos csávos interjúrol majd megkeresem Neked, de nem most. Na pá.
De!!!! zsoldosok 2000 usd ért!!!! . És verekedtek a lehetőségert, mert aki harcteri tudással és Nyugat taktikai tudással hazamegy. Az isten és hős lesz a hazájaban. Egyből tiszti státusz, kivaltsagok, lakás juttatás etc......... Ha utana olvastál volna tudnád. De hát te mindig "szerinted" és a" véleményed "szerint nyilatkozol. Nehogy elolvass egy WSJ cikket egy dél koreai hirszerzo tiszti elentésbol mert még megaratna.....Te jobban tudod eztis....... 🤣
Talán és még. Gondolod, hogy ott is maradnak? Ezt a hitedet is onnan merítetted, ahonnan azt a másikat, miszerint 1000-1500-an érkeznek csak, szimbolikus jelleggel és nem fognak résztvenni a harcokban?
mik történhetnek ott ténylegesen valoságosan-ugye zelenszkij amerika bábja.előtte orosz báb volt-egy biztos mindeggyik vezető az utolso ukránig harcol.mit is jelent ez? érdekes ez senkinek nem esett le még?orbán meg az utolso magyarig? stb
Volt részleges mozgósítás ls ahogy írtam, pusztán amiatt is elszökhetnek a lakóhelyükről, mert félnek egy általános mozgósítástól vagy netán már attól, hogy orosz földön lesznek áldozatok rakétázás, drón találat következtében. . "Teljesen ignorálod", amit írtam. Betettem linket is, amiben orosz hadifogoly beszél arról, hogy hat behívót is kapott és mehetett volna börtönbe, ha nem engedelmeskedik a behívónak.
OROSZ-UKRÁN háború