Putyinról mit gondolok azt írtam , el kell valahogy távolítani a hatalomból de ne védjük már a jenkiket se. Irak, afganisztán csak a közelmúltból. Ne akarják mindenkire ráerőltetni a demokráciát akaratuk ellenére.
Te tényleg azt hiszed, hogy az amcsik jól járnának azzal, ha az oroszok atommal kiírtva, Európa és Kína lakhatatlan? Ez már a bölcsöde szint alatt van.
Hogy lehet ellopni egy orszagot ami mar nem is volt a mienk lassan??190 gyarat es uzemet adott el Gyurcsotany 2010-ig a kulfoldieknek.Aminek nagy reszet visszavette a Fidesz.Ket napja nyilatkozta Szijjarto Petyek.Az a penz feri batyad zsebebe kerulhetett,mert annyira hulye donteseket hozott,hogy mar nem volt szakadek szele sem amire kiallhatott volna.Igy epitetni kellett neki egy sajatot.
Törölt felhasználó2022. 02. 28. 20:16
Figyeljetek. A topik címe: A téma: Orosz-Ukrán háború. És eljutottunk oda, hogy már rég nem erről beszélünk és egymást öljük.. Vissza lehet nézni a hozzászólásaimat: Leírtam, hogy ez a cél, hogy ellenségképpé tegyék a másikat bármilyen módszerrel. Persze, ha észrevesszük ezt magunkon... :)
Nem, rosszul értetted amit közölni szerettem volna... a jenkik szeretnék mihamarabb atomfegyverekkel kiirtani a ruszkikat, és ha ehhez az kell, hogy Európa is lakhatatlanná váljon (mongyuk Kínával együtt), nekik ez is bőven belefér. A dinka ukránok meg azt hiszik, hogy az ő szép kékesszürke szláv szemükért szeretik őket mostanában annyira a jenkik... :))
Stadionoknak ugyanaz lesz a sorsa mint a Stadler stadionnak Akasztón. Önkormányzatok saját erőből képtelenek lesznek fenntartani. Persze az egész stadion biznisz arról szólt hogy Orbán fater adta hozzá az anyagot a vállakozó cimborák meg felépítették
A haza ellen cselekszik? Felélték még az unokáink jövőjét is, a hatalmas pénzmennyiség, ami beáramlott, mind eltűnt zsebekben, csak ezek a monumentális stadionok maradtak, mint megannyi Sztálin emlékmű, de lehet, hogy úgy is járnak. Elsőnek vezéred mehetne, aki elinflálta a magyar nemzet becsületét is. Mi hazánk egyértelmű Fidesz kreálmány, mint a Vollner párt és társai.
A jenkik nem veszélyeztetnek senkit, nem ők fenyegetnek hanem a ruszkik, putyinnak ez csak ürügy, hogy visszaszerezze ukrajnát, szerintem így kell ezt látni.
Szerintem az a hazaáruló, aki ellopja az egesz országot, először a magánnyugdíjpénztárakat, majd az eu-s támogatásokat, végül ez se bizonyult elegendőnek és ellopták az ország által felvett és unokáink által is majd fizetendő kínai és orosz hiteleket. RE paks 2, fiumei kikötő, belgrád budapest vasút, Mátrai erőmű stb. Stb stb. Az nagyon gyenge érv, hogy más is lop. Egyrészt ez nem mentség másrészt a mértékbeli különbség, ami tobb ezerszeres sem elhanyagolható. Az elmúlt 1100 év legkorruptabb vezető rétegét termelte ki ez az ország a xxi. Században.
Senki sem szereti, ha ellenséges szándékú atomhatalmak a határai mentén maszatolnak... ezt kellene végre felfogniuk a jenkiknek az oroszokkal kapcsiolatban... dehát úgy tűnik h. ez nagyon nem megy nekik a Föld nagy részének elpusztítása nélkül.
Egyelore ez a helyzet,de barmikor megvaltozhat minden.Most megy a nagy ruszki ossznepi szopatas.Utanna majd elkezdenek szamolgatni es a sok ceg meg visszakusznak putyin bacsinak a hatso reszebe.Mindig van valami ami szinte tulcsordul.Mint a terdepeles a meccsek elott.Majd elmulik ez is mint a tobbi dolog.Kivanom hogy tartson ki ezen cegek elhatarozasa jo sokaig.Bar ketelkedek benne.Rugdosni kell putyin bacsit.Jol megdolgozott erte.Ott johet majd el a puhatesuek ideje,mikor nem fog kijonni a matek majd.Amikor az is tokon lovi majd magat aki a masikat akarta csak megcumiztatni.Jelenleg nehez kibaszni ugy putyinnal,hogy az csak egyedul neki fajjon.
OROSZ-UKRÁN háború