Na ez a nem semmi! Orosz Cyber mókusok most vakargathatják a fejüket, persze azért az Nvidia-hoz ők is bejutottak a Lapsus$-al és valószínűleg a REvil tagjait is kiengedik ha innentől kezdve nekik dolgoznak. Egyre durvább lesz az adok-kapok.
és? nem arra húzom, akire akarom? de ha neked jól esik, hogy választhatsz egy kupac tehénszar és egy másik kupac disznószar között, majd 4 évig mosolyogva fogyasztod...váljon egészségedre!!! ;)
Irtam en ilyet!Csak megmutatnam az unionak,hogy ne baszakodjanak velunk.Ha a kifizetes elmarad akkor a mi befizetesunk se megy majd idoben.Az is idiota volt aki megszavazta az unios csatlakozasunkat.
bullshit, lófaszt nem érnek el vele... Lehet próbálkozni, de egy totális háborúban tudod mennyit ér a pénz? pontosan annyit mint az anonymus csoport gerilla akciói... :(
Ez egy jó stratégia. Ezzel lehet többet érnek mint a fegyverekkel. Ezt a putyint belülröl kell megbuktatni, az oroszoknak kell elzavarni a hatalomból. Kívülről nem megy úgy látom. A kiber támadások is olyan elégedetlenséget okoznak hogy egyre több lesz a tüntetés, zavargás.
Mondom menjél, harcolj. Az ilyen nagytudású megmondóemberek mint te lennének sz elsők akik elmennének innen ha megtámadná valaki Magyarországot. Így képviselitek ti a szeretetországot. Gyomrom fordul ki az ilyen emberektől akik mások nyomorúságát politkai célokra próbálják felhasználni.
abszolút, én az elmúlt napok/hetek ellenzéki kommunikációja alapján döntöttem úgy, hogy nem rájuk fogok szavazni, pedig nagyon hajlottam rá. Persze a fidesz sem vonzó. Így a maradékból kell szemezgetni, ami elég kiábrándító. Egyre gyanúsabb, hogy maradnak a kutyák...
Az ukrán IT Army mellé beállt az Anonymous operációját támogató AgainstTheWest csapata és sikeresen támad.
Feltörték a SBER bank rendszerét, ennek hatására a bank részvényei 75%-ot zuhantak, Magyarországon is 2 napig bankszünet van, kivizsgálják a likviditást.
A pénzügyi rendszer támadása és a szankciók miatt az orosz tőzsde csak 1300-kor kezdett kereskedni, iszonyú beszakadás van.
Az ATM rendszereket folyamatosan támadják, akadozik a készpénz felvétel sok bankkártya nem működik.
A bitcoin brókerek támadás alatt, hogy az oroszok ne tudják váltani kriptopénzre a kézpénzt.
Sorra törik fel a belarusz és orosz fegyvergyártó cégeket és publikálják a dokumentumokat.
Feltörték a TASZSZ hírügynökség rendszerét, háború ellenes cikkeket publikáltak.
Feltörték a belarus állami tv hálózatát.
Elérhetetlenné tették az FSZB nemzetközi hálózatát.
Támadják az orosz egészségügyi rendszert.
Feltörték az orosz oldalhoz hű CONTI zsarolóvírus csoport teljes kommunikációs rendszerét, publikálták a támadó infrastruktúrájukat, email címeiket, darkwebes oldalaikat.
leállították az orosz közlekedési rendszer fizető és értékesítő hálózatát, nincs busz és vonatjegy.
Az orosz "google" a YANDEX hálózata akadozik. Feltörték az orosz operációs rendszer fejlesztői rendszerét.
Folytatódik az orosz ipari folyamatirányítási rendszerek támadása, energetikai vezérlő rendszereket törtek fel.
Feltörték a belarus és az orosz Mezőgazdasági Minisztérium és az orosz Belügy Minisztérium rendszereit.
Csak arra akartam kilyukadni még egyenlőre semmi se bíztos ki nyeri meg a választás! De még a Háború sorsa se dőlt el! De annyira nem vagyok oda Putyintól se!! Vonja vissza csapatait. na így már OK.
Tudtad azt mar,hogy az unioba adunk es kapunk penzt is.Tehat ketiranyu utca.En Viktor helyeben addig nem adnek egy vasat sem az unionak a kozosbe amig blokkolja a nekunk jaro kifizteseket.Tudom rabasznank,de azert csak beprobalkoznek vele.Megneznem a sok csira kepet mikor nem menne az utalas az unioba tolunk.Jatszadozzanak az anyukajukkal.A mostani nepszavazas eredmenye nem kerdeses.Na azzal mar lehet az unioban befogni a szajukat a sok genhibas himnos peldanynak.Lehet buzulni,de ha lehet en kimaradnek belole.Maradi ember vagyok.
OROSZ-UKRÁN háború