értem, és igaz. de az ukránok védekeznek ezt ne felejtsük el. putyin bármikor hazahívhatja a sereget. én nagyon örülnék ha már ott elvennék a kedvét attól hogy 2 év múlva mondjuk más ország is kelljen neki. az a vicc, hogy egy emberen múlik ez az egész
Nekem olyan szempontból nem, hogy 19-20 éves fiatalok halnak meg egy hatalommániás vén f@sz miatt. Kb. ennyi idős a kisebbik lányom. Nem is akarok semmit elképzelni.
Ez nem így működik... nekik itt csak 1 (azaz egyetlen) dobásuk lehet és annak 100 %-os dobásnak kell lennie... a 99%-os vagy annál rosszabb hatékonyságú dobás nem (volna) elfogadható eredmény.
Kína miatt jelenleg még a 70% sem volna biztos. Először is el kell(ene) idegeníteniük Kínát az orosztól (nem könnyű feladat), utána magukhoz kell(ene) édesgetniük (még nehezebb)... aztán együttrsen kinyiffantani a ruszkit... (utána hálából természetesen Kína is mehetne a ruszki után).
Ehhez szükség(ük) volna még némi időre... persze nem lesz hozzá elegendő idejük, mivel már jóval előtte be fog fejeződni az eddig ismert földi történelem.
"Ukrán pilóták indultak Lengyelországba, hogy Mig-29-es harci repülőgépeket szerezzenek. - Halyna Tretyakova, a Szluha Narodu képviselője #Ukrajna #UkrajnaOroszországHáború"
5 millió dollár darabja. de szerintem történelmük legjobb vétele volt, aprít rendesen. Törököknek meg csinálnak egy kis reklámot is vele. Megnézném putyin fejét, mikor szólnak neki hogy -100 tank :D
Ezeket ugye a törököktől vették 1-2 éve, kérdés mennyit és mennyi van még bevethető állapotban mostanra, vagy inkább épségben. Nem egy olcsó, viszont csúcskategóriás haditechnika és a videók is azt bizonyítják, hogy extrán hatékony.
OROSZ-UKRÁN háború