Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
geza77
geza77 vasárnap, 09:52
Sehmet
Sehmet vasárnap, 09:47
Előzmény: #156240  Istvan78
Érdekes, egy éve még te is DK támogató voltál. :-D
Sehmet
Sehmet vasárnap, 09:46
Előzmény: #156244  euler

Abszolút egyetértek azzal, hogy minden jogellenes, Btk. adott szakaszába ütköző cselekménynek/aktív és passzív magatartásnak - pártoktól függetlenül - legyen következménye, de ne olyan rákosistán, hogy bizonyíték és jogellenessé nélkül már előre megírt ítéleteket vigyenek a bírákhoz, mint ahogyan ezt az Apró-Gyurcsány klán propagálta.
.
Tegnap az Civil a pályán c. ATV-s műsorban Lattmann kolléga tisztán, érthetően elmondta, hogy a Fidesz csak szándékosan csinál akkora, hibáknak minősített bakikat, mint az elmúlt fél-évben, éppen az ellenzék megosztása és versenyeztetése érdekében, és katasztrófa az, ahogyan ehhez a Magyar-imádók viszonyulnak, ami egyenes út a 2026-os fideszes kétharmadhoz. Ez majdnem teljesen megegyező vélemény a Bartus-féle cikkben foglaltakkal. Tamás okos fiú, több külföldi egyetemen tanít nemzetközi jogot, és egyáltalán nem Orbán-párti, mivel Magyarországról éppen azért ment külföldre tanítani, mert nem tolerálták a véleményét. De sokat vannak - itt különösen -, akik a reális, tényeket is figyelembe vevő logika következetes tagadói, és minden ellenzékit, így téged is a jelenlegi kormányt támogatónak minősítenek, akik nem hajlandók elfogadni a M.P.-féle ámokfutás lehetséges következményeit, amit a Fidesz maximálisan ki is használ. Beszéltem fideszes megyei és városi vezetőkkel, akik szerint Budapesten élvezik ezt az egészet és egyáltalán nincs páni, sőt ......
Sehmet
Sehmet vasárnap, 09:36
Előzmény: #156246  geza77
Hát, ez igazán megalapozott, meggyőző állítás, amilyent tőled már megszokhattunk. Egyébként a messiás in onnan jött, nem is akármilyen pozíciókból. De ott már nem kellett, ezért az amúgy elég gyengus ellenzék élére állt. :) Lölővel ne gyertek, mert a kvalitásáról szerintem ugyanaz a véleményem, mint nektek. :)
signal2
signal2 vasárnap, 09:35
Előzmény: #156354  badsector1
Lásd előző hsz.
maxwax
maxwax vasárnap, 09:24
Előzmény: #156353  signal2
Értettem. A pénzek külfölde történő menekítésének jelenleg azért erős akadálya a forint rettenetes árfolyama. A GKI szerint simán elmegy az euro 430-ig és még Trumpot be sem iktatták. Azért orbánék ezt jól kitalálták. Annyira gyengítik a forintot pocsék munkájukkal, hogy akik ki is veszik az állampapírjukból a pénzüket, azok nem tudják hova tenni. Befektetni itthon nem merik,  nem tudják, mert sok esetben bizony mindenhez is kevés, átváltani pedig rettentő rossz árfolyamon lehetne. Ha gonoszkodnék, akkor mondanám, eddig finanszírozták az államot, kapnak ugyan kamatot, de az ország pocsék gazdasági helyzete miatt kb ott lesznek, hogy a pénzük értéke megmarad, ami akár jó is lenne, de igazán előrébb nem jutottak.
badsector1
badsector1 vasárnap, 09:11
Előzmény: #156347  signal2
Szerinted mit kell betartani?
signal2
signal2 vasárnap, 09:05
Előzmény: #156350  maxwax
Én szigorúan a kormányváltás elősegítése szempontjából linkeltem. Az nem okoz gondot, ha kiveszik az emberek állampapírból, és a bankban tartják vagy befjegybe teszik, mert a bankokat és az alapokat is állampapírba terelik adminisztratív eszközökkel. Aki valóban oda akar csapni, az átmenetileg kp-ban tartja a pénzt, vagy külföldre utalja, illetve minél többet külföldön vásárol. 
Ez némi anyagi áldozatot jelent, de akinek ennyit nem ér meg a kormányváltás, az nem is akarja igazán.
badsector1
badsector1 vasárnap, 09:04
Előzmény: #156340  euler
Nem vagy piskóta ezzel a mp rettegéssel.
Tulképpen mi a bajod mp-vel, azon kívül, hogy a dk protestszavazóit elszipkázta a tisza.
geza77
geza77 vasárnap, 08:58
2024-ben a magyar nemváltó óvodások száma elérte az előző évi csúcsot.
ISMÉT nulla.
maxwax
maxwax vasárnap, 08:47
Rendszeresen olvasom a https://forum.portfolio.hu/topics/magyar-allampapir-tulajok/39120 topikot. Mostanában érdekes gondolatokat is írnak oda - pl. mi van akkor, ha lejárat előtt nem lehet majd visszaváltani az állampapírokat. Volt ismerősöm, aki anno eladta a befektetési célú lakásait és állampapírokat vett helyette a biztos és magas jövedelem reményében. Most ő is tépelődik, hogyan tovább.
prmiklos vasárnap, 08:40
Előzmény: #156345  krida
Aki szerint Jézus a nála nagyobb hatalom, az vallásos, hívő. Ennek belátásához nem kell agymosott libsinek lenni. Egyébként nem baj, ha valaki hisz valamilyen istenségben, de ha ezt csak manipulációra használja, mint mondjuk a Kicsi, vagy a videó alapján Trump, az azért szomorú
Schmidt
Schmidt vasárnap, 08:34
Egyetertek. Bar egy cikk felek keves lesz hozza. Az osszes ellenzeki partnak nyomatni kellene a temat a szavazok fele.
signal2
signal2 vasárnap, 08:18
A választásokig javaslom mindenkinek a cikkben foglaltak betartását, és hogy másokat is bíztassatok erre. Ennyit simán megér a kormányváltás. https://telex.hu/velemeny/2025/01/04/a-kozeposztaly-mar-nem-tamogatja-penzugyi-donteseivel-megis-fenntartja-az-orban-rendszert-allampapir-kamatok-fogyasztas-koltsegvetes-valasztasi-osztogatas
signal2
signal2 vasárnap, 08:15
A fideszmaffia tönkretette az egészségügyet is:
“Pest vármegyében 247 praxis üres, Budapesten 191 rendelőben nincs orvos. Kincses Gyula felhívta a figyelmet, hogy országszerte 940 alapellátó praxis betöltetlen, egy év alatt 114-gyel lett több.”
Sürgősen le kell váltani ezeket a nemzetellenes, országromboló bűnözőket!
krida
krida vasárnap, 08:13
Előzmény: #156336  Peterbond
Néha elgondolkodom, hogy vajon miért van az, hogy minimális szinten sem értettek egy hozzászólást, és semmilyen összefüggést nem láttok át. Jó-jó, a libsi agymosás eredménye ez, de akkor is...
Hol mondtam én azt, hogy vallásos?
Hol mondtam én azt, hogy nem vált el? 
Hol mondtam én azt, hogy ismeri a Bibliát?
Még egyszer: míg ő elismeri, és ország-világ előtt megvallja, hogy van egy nála is nagyobb hatalom, addig a sok önigazult ember a maga büszkeségében fölényeskedve pöffeszkedik ateizmusában vagy képmutatásában, és semmilyen ilyen hatalmat nem ismer el. Jézus ezért mondta, hogy Ő nem az igazakért jött, hanem a bűnösökért, hogy nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek. 
maxwax
maxwax vasárnap, 08:07
Előzmény: #156342  maxwax
Tudod, a múltkor hivatalos ügyet kellett intéznem egy kormányhivatalban. Várakozás közben akaratlanul hallottam, hogy miről beszélnek. A férfi évek óta Ausztriában él és dolgozik, az 50+.os nő pedig éppen az egészségügyet hagyta ott, mert felnőttek a gyerekei, elvált és szeretne utazni, pontosabban világot látni, könnyebben élni, így ment Németországba ápolónak. Ez a magyar valóság.
geza77
geza77 vasárnap, 08:00
"2025 fantasztikus év lesz!". ORBÁNI REPÜLŐRAJTJA!!!
Valóban beindult az általuk jelzett “repülőrajt”:
- 415 forint felett van az euró
- 50%-kal nő a banki tranzakciós illeték;
- nő a vállalkozások áramára;
- nő a benzin ára;
- országszerte vasúti leállások nehezítik a közlekedők életét;
- nőnek az autópályadíjak;
- nő a a regisztrációs adó, a gépjárműadó és cégautó adó.
- majdnem 10%-ra nő a diákhitelek kamata.
-véglegesen elveszett 410 milliárd Ft uniós támogatás
-életbe lépett az inflációkövető adóemelés
-csökken a GDP, zuhan az ipari termelés, szabadesésbe kezdtek a beruházások, még soha nem volt ekkora a költségvetés hiánya
https://imgur.com/a/U5EOepf
maxwax
maxwax vasárnap, 07:41
Előzmény: #156340  euler
Nem akarok neked megfelelni, mert nem értek veled egyet. Te ellenzéki oldalról támadod MP-t és a Tiszát, kedveled Hadházyt és MZP-t. Már én is megírtam, nekem a két utóbbi politikus nem alkalmas arra, hogy kormányváltást érjen el. A partvonalról ötletelnek, de ezt is írtam, már könnyen jár a szájuk, mert esélyük sincs olyan helyzetbe kerülni, hogy miniszterelnök jlöltek legyenek 2026-ban.
Utcai megmozdulások. A diákok tüntettek a tanáraikért és a tanárok zöme otthonról nézte a tüntetéseket. Pesten kívül hány tüntetés volt? Hány tanár is van? A diákokat megzsarolták, hogy nem tanulhatnak tovább, így leálltak.
Mondhatnám, hol vannak a eu pályázatakon nyertes vállalkozók? Benyelték, hogy nem kapták meg a pénzüket. A magyarok benyelik szó nélkül orbánék lopásait. Ennyi.
bronz vasárnap, 06:30
Előzmény: #156277  SeldonKuper
Szóval szerinted, ha tavaly keresett minimálbért, ami 705,055 euro, idén pedig a nagy minimálbéremelés után hazavisz 699,45 eurot, akkor az jó?
Ez a pedofilmosdató Fidesz egyik legnagyobb átverése. 
Forintosítva látszólag többet visz haza, de a szándékos forintgyengítés miatt (ami a Fidesz alapja 2010 óta) abból kevesebbet fog tudni vásárolni a boltban, mint egy éve.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek