prmiklos

Regisztráció: 2000-10-20 11:49:33

Hozzászólások száma: 1 008

Utolsó hozzászólás: 2023-11-04 22:37


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

DAX
261 266
2023. 11. 30. 10:07

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 11. 04. 22:37
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 20:53
És erre egy komment
Those aren't the locations of US military bases. Someone just spammed a map with flags. Do you seriously think there are currently US military bases in Afghanistan and Pakistan?
Nem mai cikk, de kapcsolódik
https://thediplomat.com/2021/06/dont-expect-pakistan-to-host-us-military-bases/
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 12:37
“Nem emlékszem európai szintű népszavazásra, hogy az adófizetőktől megkérdezték volna, hogy szeretnék-e szponzorálni zelenszkij háborús terveit... “
Szerintem nem is voltak neki. Aztán jött a különleges katonai hadművelet, aminek a sikereinek te( a békepárti) itt mindig örülsz. Furcsa egy észjárás az ilyen….
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 01:33
Most mi a bajod vele? Hogy testi fölényben van, és gyorsan maga alá gyűrne téged? A szóban bátor gladiátort? Vagy?
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 01:24
“ Harapófogóba került a donyecki erőd, veszélybe kerülhet az ukránok támogatása"
Csupa jó hírek 😎”
Egy békepárti naplójából….  
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 01:10
Ereje teljében van. Felizgatott? Csak nem? De persze olyan jó ember. Neked miért jön be? Mit tisztelsz benne, hogy szerinted az nagyon rendben van, hogy csomó orosz fiatalt küld ukrán fiatalokat (és idősebbeket, nőket, gyerekeket) öldökölni Ukrajnába? Békepárti ruszkik közül halt meg egy nagyobb magyar városnyi ember, meg az ukránok közül is, akik a saját földjükön adták a saját vérüket a saját hazájukért, amit a háborúba kényszerített ruszki katonák ontottak ki.
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 00:41
Az a Fico, akinek a választási beszédén szovjet zászlókat lengettek? Micsoda meglepetés… De hát veregessük a vállát, már majdnem egy hét elmúlt, amikor (mi békepárti) magyarok megemlékeztünk 56-ról. Amúgy legalább Fico háborúnak nevezte, nem úgy, mint Vitya. De neked azért illene tudnod, hogy az nem háború… Nem figyelsz a részletekre, ki ne ess az ablakon….
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 00:16
Aztaq…
Ukránokat segíti a fejlett világ hírszerzése. Olyan műholdakkal, melyek egy autónál kisebb tárgyat is követni tudnak
De!!! Egy szuper titkos gos jeladó, amiből megállapítható, hogy egy autó hol van, na az már aztán igazán hú de komoly. És ezt a zorigo mondta el a oesti srácoknak. Hát én… tényleg szóhoz sem jutok. Durva!!!
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 28. 00:08
- -Magyar vagyok, és békepárti :-)
- Nem védek senkit, és így az ukránokat sem, a múltbéli cselekedetükért. 
- Azokat az ukránokat sem, akik ma követnek el háborús bűnöket. Nyilván vannak, egyik oldalon sem bírja mindenki a nyomást
- Elítélem a ruszkikat, hogy megtámadták Ukrajnát
- Elég nyilvánvaló, hogy a Ruszkik nem kis része beteges pöcs
- Számomra nem kérdés, aki agresszor mögé áll, az gyáva. Számomra olyan, mint meggyőződés nélkül szurkolni a messze esélyesebb csapatnak. Szánalmas
Bízom benne, hogy a különleges katonai hadművelet kudarcot fog vallani.
Propaganda Miklós
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 27. 23:55
Szegények…. Nem a hazájukat védik. Mesélj, akkor mit csinálnak a saját országukban?
Propaganda Miki
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 27. 23:53
Hát akkor fejtsd ki kérlek:
Mi a vágóhíd
Hol van
Ki a Mészáros
Kiket ölnek le az ukránok közül
Ez kinek jó
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 27. 23:53
Hát akkor fejtsd ki kérlek:
Mi a vágóhíd
Hol van
Ki a Mészáros
Kiket ölnek le az ukránok közül
Ez kinek jó
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 27. 22:20
Azon a bizonyos vágóhídon ki öli le ukrán területen az ukránokat? Ja tudom. A békepártiak :-)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 10. 19. 20:41
EU pénzek és Navracsics: Eredetileg tervezett menetrend.. na persze. “A csütörtöki tárgyalás után Navracsics Tibor tartott egy rövid sajtótájékoztatót, amelyen elmondta, nekik továbbra is az a szándékuk, és abban bíznak, hogy sikerül kidolgozni egy olyan megállapodást az Európai Bizottsággal, amely mindkét fél számára előnyös, és amelynek értelmében az eredetileg tervezett menetrend szerint megérkezhetnek a források.”
A lengyel barátaink (tényleg úgy állnak (álltak) hozzánk, éltem ott) lassan megoldják ezt a kérdést. Nálunk még ez odébb van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 10. 19. 20:24
Az a baj, hogy te nem érted meg az itteni “keménymag” üzeneteit, véleményét. Te ezt egy kormány/ellenzék “elfogult” vitának tartod, és szerintem te az is vagy. Végletesen elfogult. Sokan itt nem védik az ellenzéket, max annyit mondanak, hogy ennél bármi jobb. Mondanám, hogy egy ügyvéd a partnerei révén csak képben van, hogy mi mindennel kell megküzdeni jobb sorsra érdemes hazánkban, de hagyjuk. Itt senkit nem fogsz meggyőzni, és mostanra már az okoskodó megjegyzéseidet is a helyén kezelik, és csak legyintenek. Félreértés ne essék, nagyra értékelem a széleskörű lexikális tudásod, de a hozzá társuló arrogancia… De legyél te csak nyugodtan mindenkinél okosabb és bölcsebb a saját világodban, egészségedre. Én úgy látom, hogy még az “igazi” megmondó, badsector sem akar annyira okosabb lenni, mint te, csak van egy határozott véleménye. Néha ő is túllépi a józan kritika határát, de amit te tolsz itt, az (már bocs), de szánalmas. Tényleg jobb volt, amíg nem voltál. Pár hónappal korábban ezt másként gondoltam, de úgy hiszem ( elfogult kormányellenes figuraként), hogy van alapja. Rombolsz, szinte minden hozzászólásoddal. Hát egészségedre. 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 10. 14. 19:00
Mi is pontosan a “Wulsoni” elv? És ezt hogyan kellene elképzelni más országok hétköznapjaiban? Vajon a putyini Oroszország által oly nagyra becsült “birodalmi időszak” is magáénak vallotta az elvet? És tényleg bombázni kell egy területet, hogy az ott maradók kinyilváníthassák önkéntes és őszintén és tévedhetetlenül, belűről származó vágyukat, hogy újra a gondolataik és véleményük is szigorúan korlátok közé legyen zárva? Te erre izgulsz? A nyugati demokrácia is som sebből vérzik, de ezerszer inkább az/ez, mint a mondvacsinálta ideológia uralta társadalom. Azért a bizonytalanság, hogy az vagy ez, mert már nálunk is vészesen gáz az ideológiai úthenger. Ha nekem valaki meg akarja mondani, hogy ki az igazi magyar, onnantól baj van. A mostani narratíva alapján én nem. Ohh jajj…  
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 10. 02. 07:28
Legyünk pontosak, nem kivezénylik a katonaságot, közvetlen akciókban nem vesznek majd részt. De ettől még bevallottan nagy a baj náluk. Mondjuk náluk legalább hajlandóak kimondani a valós problémákat, és beismerni a hibáikat. “ A hatályos törvényi kereteken belül leginkább bombákkal kapcsolatos szaktudással, helikopteres logisztikával és elemzésekkel támogathatják a rendőrök munkáját.”
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 10. 01. 19:05
Ok, de ahhoz, hogy rendszeresen visszatérő hallgatóság legyen, kell egy irányultság, nem lehet minden Kozsótól Tankcsapdáig. Azt értem, hogy sok magyar zene született az elmúlt 60 évben, és viszonylag egy irányultságon belül is lehet egy darabig változatos műsort játszani, de egy szélesebb közönségnek szánt rádióban a hallgatók szerintem főleg az előadok “befutott” számait szeretnék hallgatni. A szeretett előadóimtól örömmel hallgatok végig teljes albumokat, de az előadók zöme esetében inkább néhány szám az, ami tetszik, a többiért nem biztos, hogy az adott csatornán maradok . Mondjuk vélhetően nem én leszek a célcsoport… Kiderül, de van egy olyan érzésem, hogy ez a változás nem lesz jó hatással a rendszeres hallgatottságra. A világ sokszínű, a fiatalok szerintem nem egy “szűk” zenei választékra vágynak. De majd kiderül… Józan ésszel belegondolva nehéz találni racionális indokot, hogy “minden magyar” legyen.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 10. 01. 17:40
Ezt a “csak magyar zene szól” vonalat nem értem. Hogy akarják ezt így változatossá tenni? Kik fogják rendszeresen hallgatni? Azért a magyar előadók nem ontják magukból az új számokat, hogy hónapról hónapra mindig friss tartalom is bőven legyen. Hajdanában zeneileg tényleg jó kis rádió volt a Petőfi, már jó ideje nem igazán jön be. Maradok az FM4-nél. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 09. 30. 19:47
A háborús-szankciós infláció, amiért Brüsszel a felelős? Amibe még az MNB bicskája is beletört, mert hogy fává “dagadt”? De most a kúrmány, akinek fejszéje is van, már mindjárt le is faragja 10 százalék alá? Ha a postai bezárások miatt a lakosság 60 százaléka szerint az önkormányzatok a felelősek… hagyjuk is.

friss hírek További hírek