Nem az a lényeg, hogy van-e manipuláció a politikában, hanem az, hogy te helyesnek tartod-e azt, hogy manipulációval, ill. az olyan szintű propagandával, amit a Fidesz csinál, választásokat nyer, akkor is, ha rosszul kormányoz? Ahogy én látom, neked mindegy, hogy az országnak, az emberek túlnyomó többségének ez mit eredményez, neked jól van ez így személyesen, "oszt jó napot".
Annak idején Hitlerről is pontosan ilyeneket mondogattak, elég félelmetes párhuzam. Olyanok vagytok, mint a béka a lábosban, amiben lassan forralják a vizet. Vagy akár olyanok, akik alágyújtottak, mert szerintem pontosan tudjátok hova vezet az ilyesmi, csak nem érdekel. Az érdekel, hogy a ti életetek pontosan olyan unalmas és egyhangú legyen, mint ahogy szeretnétek, ne legyenek benne aberráltak, zsidók (ma libsik).
Miért pont most fogtad volna a lényeget, miért értetted volna meg, miről beszélünk. MOST nem az volt a téma, hogy az AFD tevékenysége helytelen-e vagy helyes.
"amikor az egyediből következtetünk az általánosra, azonban ahhoz megfelelő számú reprezentatív minta kell, .." . Ehhez képest, a közeledben lévő egyetlen Tisza szigetből rögtön általános következtetést vontál le. Habár én azt az egy tapasztalásodat is kétségbe vonom, ismerve hazudozós, manipulatív természetedet.
Gy. kezdeményezése inkább olyasminek tűnik, mintha el akarná inflálni MP kezdeményezését, mintha nevetség tárgyává akarná tenni, mint amikor az egér és az elefánt megy a hídon és azt mondja, hogy "Hallod, hogy dübörgünk?" Inkább egy Fidesznek hasznot hajtó valami ez így tőle.
Sorosnak nem a Nyílt Társadalom mozgalmából volt haszna, hanem a tőzsdei tevékenyégéből nyert hasznot fordította világpolitikai tevékenységre, amit én már többször kritizáltam, mint ahogy kritizálom Musknál is. Te vagy az, aki nem veszi észre a hasonlóságot a Biden-Soros ill. Trump-Musk tandemek között. Még annyit: azért nevezi az AFD-t Németország megmentőjének és avatkozik egy másik ország politikájába, mert a gyerekével az van, ami?
Nem voltam DK támogató, ez hazugság. Orbán ellenes voltam és Gyurcsányt mindig is inkább kritizáltam. Az igaz, néha a túlzottan erős, méltánytalan, hazug támadásokkal szemben, amiket például te követtél el, védtem.
Az ilyen krida féléknek és még vagy 1.5 millió Fidesz hívőnek be lehet mesélni, hogy ez a probléma, nem az, hogy az EU utolsó helyére csúsztunk, hogy a versenyképességünk 2010 óta stagnál, míg másoké sokat nőtt. Ostobaság a köbön.
Egyelőre az látszik, hogy a fidesz a szándékos bakiajival összekovácsolja az ellenzéki szavazókat, te pedig láthatóan Latmann kollégád cselszövésének áldozata lettél, aki MP beépített embereként, a fidesz tábor "altatása" céljábol mondott a fideszre nézve hizelgő szavakat.
Blablabla...ember, hogy világos legyen a kérdés, miért gondolod te, személyesen, hogy amit Musk most rendez az rendben van, mikor Soros hasonló akciói ellen hisztérikusan tiltakoztatok? Arról nem is beszélve, hogy ezt az aljas Fideszt éppen Soros szabadította Magyarországra...és ha csak arra gondolunk mennyi a titkosított kormányhatározat, még az is lehet, hogy fizetik őt azóta is...
Ezek nem a bankokra vannak kihegyezve, hanem a befektetési alapokra, amivel annyiban egyet is értek, hogy kiegyensúlyozottabb, kockázatmentesebb hozamot biztosítanak.
Mindenkit mindennel manipulálnak, miért éppen a politika lenne kivétel? Ha megnézel egy filmet, közben téged manipuláló reklámokat látsz, ha kimész az utcára a plakátokkal manipulálnak, ha bemész a boltba, gyógyszertárba, a "kedvező árakkal" manipulálnak, stb. Machiavelli óta pedig tudjuk, hogy a politikai morál nem azonos a köznapi morállal, a realista politikaelmélet az antropológiai pesszimizmussal és az érdekek mindenáron való érvényesítésével azt tanítja, hogy majdnem mindent lehet, stb. A messiás nem manipulál a hatalmas, betarthatatlan ígéreteivel? Ne tégy úgy, mintha most léptél volna le a felvédőről, mások nem annyira idióták, hogy a már Wilson idejében megbukott, illúziókon alapuló naiv idealizmust bevegyék!
Mik ezek az "adminisztratív" intézkedések? Ilyenek nincsenek! Üzleti érdekek vannak, magasabb kamatokat kell adni a bankoknak, de egyébként is előnyösebb a szabad forrásaikat az MNB-nél (nem az államnál) lekötni rövidebb időre is, mint az MNB-nél vezetett számlájukon tartami.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!