Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida vasárnap, 14:16
Előzmény: #156418  maxwax
Gondolom emlékszel a Legyek Ura végére. Amikor a gyerekek hirtelen szembetalálkoznak egy felnőttel, és a felnőtt rájuk nézve megkérdezi: "Hát ti mit csináltok itt?!"
Valami hasonló lesz amikor az Úr előtt megáll azon a napon mindenki. Ott már nem lesz kérdés, van akinél döbbenet és rettegés, s van akinél öröm és békesség lesz az arcon.
maxwax
maxwax vasárnap, 14:10
Előzmény: #156416  euler
"Remélem vannak józanabb Magyar-hívők is, mert ha a többség ilyen akkor kegyetlenül nagy bukta lesz. Talán kellene is a kijózanodáshoz, mielőtt Magyarral megteszünk egy újabb több éves kitérőt és még Orbánék is megússzák."
Igen, mondja az, aki nem is Magyarországon él. Neked jó Trump alatt is, ugye?
Ezen nem kell besértődnöd, hiszen ezek tények. Én nem kívánnék neked rosszat odaát, ez is különbség közöttünk.
maxwax
maxwax vasárnap, 14:06
Előzmény: #156417  maxwax
Na, véletlenül elküldtem.
A vége az lett volna,: Ha igen, gondold át, hogyan működik a világ. Biztos olvastad Golding Legyek uráját vagy esetleg láttad a filmet. Ha nem, ajánlom figyelmedbe.
maxwax
maxwax vasárnap, 14:04
Előzmény: #156416  euler
Mi soha az életben nem győzzük meg egymást. Veled ellentétben nem minősítelek, nem ragasztok rád bélyeget, mert az nem én lennék, de ugyanakkor nem értelek, mert az írásaid alapján nekem az jön le, hogy te azt akarod, hogy igazából ne is legyen egyetlen ember sem annak közösségnek/csoportnak a vezetője akik esetleg leváltják a nert. Ezt te komolyan gondolod? Ha igen, akkor gondold át, hiva
euler vasárnap, 13:53
Előzmény: #156411  maxwax
"Nem akarok neked megfelelni, mert nem értek veled egyet." - mondtad ma reggel. :)
.
Én sem akarok Neked megfelelni, pláne úgy, hogy előre eldöntöd, hogy "választási földrajzzal és matekkal ne menjek", mert azok nem "valódi indokok".
Mi a t.köm akkor a valódi indok? 
Ja, a vakhit, meg hogy Magyar már a legelején megmondta! Volt már azért egy pár dolog amiben korrigált, legalábbis propaganda szinten. Mert semmi számonkérhető konkrétumot nem vállal, annál dörzsöltebb. Facebook like-okkal nem lehet országot vezetni, ahhoz párt, program és rengeteg hiteles hozzáértő ember kell a vezetői posztokra.
.
Remélem vannak józanabb Magyar-hívők is, mert ha a többség ilyen akkor kegyetlenül nagy bukta lesz. Talán kellene is a kijózanodáshoz, mielőtt Magyarral megteszünk egy újabb több éves kitérőt és még Orbánék is megússzák. Politikusban életveszélyes feltétel nélkül bízni mert visszaél a bizalommal. Magyarnál erősebb jellemű is. 
Az pedig az ősbűn, hogy egy embertől várjuk a megváltást. Egyszerűen tragikus, hogy semmiből nem tanulnak a magyarok, viszont képtelenek kiállni magukért és a másikért.
Két egymásnak feszülő fanatizált oldal van, szavak szintjén már polgárháborús állapotban. Egymásnál már csak a magamfajtákat útálják jobban. Pedig vagyunk annyian mint a fidesz mag, csak kevesen tesszük ki magunkat a baromfiudvar hatásnak. Talán nem is érdemes.
.
Pótkérdés sokadszorra: Hogy van ez az előrehozott választás?
maxwax
maxwax vasárnap, 13:46
Előzmény: #156405  euler
Még kora reggel signal2 #156347 sz. bejegyzésében linkelt egy cikket a telexről. Nem tudom olvastad/láttad-e, de a végén a szociológus szerzőnek vannak gondolatai:
"A gazdaságpolitikai hungarikumok által megnyitott mozgástér
A szöveg elején bemutattuk, hogy a szavazópolgárok mintegy egyötödét kitevő középosztály a választásokon leadott szavazataival nem tudja megbuktatni az Orbán-rendszert, amíg a társadalmi periférián lévő, alapvetően apolitikus csoportok szavazatait tudja szállítani a hatalom. A középosztály ugyanakkor fogyasztása és megtakarításai révén jelentős mértékben pénzeli a magyar államot, és a jelenlegi helyzetben (még) nincs más lehetősége a rendszernek, mint hogy a középosztály finanszírozására támaszkodjék.
Egy 2025-ben fennálló, kifeszített költségvetési helyzetben a fogyasztási típusú adóknak való magas kitettség, és még inkább a magas középosztályi kézben lévő államadósság-arány két olyan politikai adu lehet e csoport kezében, amely hazai specialitás, így együtt egyetlen más társadalomban sem adott. Már amennyiben a középosztály hajlandó politikai akaratát, a rendszerrel való elégedetlenségét nem hagyományos, ámde hatásos módokon kifejezésre juttatni. Ehhez csak annyi kell, hogy fogyasztási, befektetési döntéseinél figyelembe vegye azt is, közvetve mit támogat ezekkel."
Nem MP-t kell kritizálnod és a választási matekot felhozni, utcára sem kell vinni az embereket, hiszen látszik ezeknek az embereknek a kezében jelentős fegyver van a kormánnyal szemben - nekem nincs állampapírom,  így én egyéb területen tudom csak tenni a dolgom.
geza77
geza77 vasárnap, 13:09

"mAGYARok most az a feladat, hogy örüljetek a kevésnek és nézzétek, hogy a többi országok körülöttünk a sokkal milyen boldogtalanok! Nézzétek Andi meg lölő az évről évre egyre növő yachtjaikkal, a magánrepülőkkel mennyire rosszul élnek, nem is boldogok igazán! 
Sokkal jobb nekünk a pénzünk értéke nélkül!  
LÁTJÁTOK NEKIK NINCS AZ AMI ELÉG LENNE!! A MINDEN IS KEVÉS!!  ŐK CSAK BORT ISZNAK ÉS VIZET PRÉDIKÁLNAK!!  ANNAK AMIÉRT NEM DOLGOZTAK MEG KÉT KÉZZEL, ANNAK NINCS ÉRTÉKE A SZÁMUKRA!"   https://imgur.com/a/DUY9UkV
signal2
signal2 vasárnap, 13:00
Előzmény: #156408  krida
A keresztény-konzervatív fazék forr. Tudod, ők voltak hatalmon legtöbbet az elmúlt 20 évben a németeknél. Amit most látsz, az az ő tevékenységük eredménye. Nekem sok mindennel nincs bajom, de pl a működő atomerőművek leállítását elég nagy kreténségnek tartom.
idegsüveges vasárnap, 12:59
Előzmény: #156397  Ingarian
Ha pont ezek nem lennének, akkor választanának egy másik társadalmi csoportot. Primitív, bigott emberek…
maxwax
maxwax vasárnap, 12:58
Neked MP az ősellenség! Annyira megmosolyogtató!
Értem én, ha MP nem viszi ki az embereket az tcára, akkor szerinted nem fog nyerni, de akkor sem, ha nem fog össze az elmúlt 14/15 év súlytalan ellenzékével. Megmondta már a legelején, nem akar az általa óellenzéknek nevezett pártokkal és vezetőikkel összefogni. Egy racionális érvet mondj, amiért ezt kellene tennie! Ne gyere a választási földrajzzal és matekkel, valódi indokot várok.
badsector1
badsector1 vasárnap, 12:57
Előzmény: #156407  euler
Ezek szerint már mindenki tudja, hogy győztes kompenzació van addig amíg meg nem szűntetik
badsector1
badsector1 vasárnap, 12:54
Előzmény: #156408  krida
Itthon ezzel szemben a faszista fazék forr, nektek még nem szóltak hogy feleslegesen erőlködtök, viktor már a menekülő utat tervezi.
krida
krida vasárnap, 12:43
Előzmény: #156397  Ingarian
Igen, a libsi fazék már forr, Németben is érzik, egyedül a libsi békák kuruttyolnak még benne.
euler vasárnap, 12:35
Tetszik, hogy a győzteskompenzáció emlegetése mindig nagy csendet okoz, viszont hozza a mínuszokat. :))
Itt lenne az ideje egy kicsit megismerni a fidesz választási rendszerét.
.
"egyéni" lista helyett természetesen pártlistát értettem az előbb
________
________ vasárnap, 12:33
Előzmény: #156394  krida
Olvasd el a programjukat.
Ők (ruszki gazdájuk) nem akarnak mást csak KÁOSZT Európában
.
Ezt még a hülye is látja
euler vasárnap, 12:14
Előzmény: #156389  Mississippi
Dehogy kovácsolja össze!
Pont ez a megosztottság a jó neki amit MP állított elő és tart fenn az ellenzéken belül.
Ennél jobban a fidesz se tudta volna ezt elérni.
Mindig lesz egy 10 %-nyi ellenzéki (plusz kb ennyi mihamós), aki nem fog Magyarra szavazni. Ez pedig sima fidesz győzelem, az egyéni körzetek súlya és az innen visszaosztott győzteskompenzáció miatt. Illúzió az egyéni listából, úgymint közvéleménykutatás, győzelmet vizionálni. (Legjobb esetben elképzelhető egy nagyon csekély feles tisza győzelem.)
.
 (A Lattmanra tett megjegyzésed megvidámított.:)

signal2
signal2 vasárnap, 12:09
Ha neked a demokrácia, szabad verseny, szuverenitás, mások tisztelete, jogegyenlőség aberráltság, akkor igazad van. Az afd ezeket el akarja pusztítani.
signal2
signal2 vasárnap, 12:08
Előzmény: #156366  Sehmet
Ezzel szemben a bankadót megemelte a fideszmaffia, és nettó állampapírvásárlással tudják csökkenteni a bankok az adó mértékét. A befektetési alapoknál meg simán csak előírták, hogy a különböző típusú alapoknak minimum mennyi állampapírt kell tartani.
Szóval de, adminisztratív intézkedésekkel veszik rá a bankokat és alapokat, hogy állampapírt vegyenek.
maxwax
maxwax vasárnap, 12:07
Imádom, már megint terelni akarod a témát! A németek megoldják, ami rájuk tartozik, de engem inkább az érdekel, hogy itthon mi a büdös nagy helyzet!
Elszámoltál a gyülekezetnek a sítúra költségével? Ők fizették neked is?
Ivanhoe vasárnap, 11:54
Előzmény: #156399  Istvan78
Pontosan leírtad a lényegét.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek