Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet szombat, 11:43
Előzmény: #153834  Istvan78
Nocsak! Ezzel azt akarod írni, hogy neked nagyon jól megy, csak másokért "aggódsz" az ország politikai helyzete és Orbán miatt? És ezzel más is így van? Ha mindenkinek "jól megy", akkor nem értem azokat a panaszkodásokat, amit sokszor megjelennek egy-egy csoportra vonatozó jogszabály miatt. Nem is olyan régen még a katások - konkrét, saját példájukra hivatkozva - tiltakoztak is a lehetőségek szűkítése miatt, amelyek őket is érintik. Nem hinném, hogy "jól megy" a katás pizzafutároknak, de azoknak sem, aki pár forintos üzemanyagár emelkedése miatt kapcsolták be a vészvillogót a mikro- és kisvállalkozások helyzetére hivatkozva panaszkodnak. Ha meg nem sértelek, te mit csinálsz "főállásban", amikor éppen nem köt le az ideírogatás fontos, finanszírozott feladatának végrehajtása? Persze, ha az állításoddal ellentétben szenzitív területet érint a kérdésem, akkor maradjon költői kérdés, nekem a hallgatás a legbeszédesebb.
Istvan78 szombat, 11:41
Előzmény: #153835  Sehmet
"Tanítod is?" Rád igaz lehet, hogy "aki nem tudja, tanítja".
Megalapozott tényeket írogatsz? Pár naőpja volt, hogy egy napon belül hazudtál az infláció, a költségvetési hiány és az államadóssg adatokban is a 200-7-2010 időszakra. 
Akárhányszor és ez sokszor van, szembesítenek a tényekkel, azzal, hogy hamisítasz, csúsztatsz, nem reagálsz és ennyi a vitamódszered.
Sehmet
Sehmet szombat, 11:35
Előzmény: #153836  Istvan78
Már fordult elő, hogy magadnak is írtál, és ott teljes volt az egyetértés. :)
Sehmet
Sehmet szombat, 11:34
Előzmény: #153833  bigyula
Ne foglalkozz vele, ennél egyszerűbb szöveteket sem ért. :)
Istvan78 szombat, 11:34
Előzmény: #153833  bigyula
Bocs, biotecheknek akartam írni, téves címzés.
Sehmet
Sehmet szombat, 11:33
Előzmény: #153831  Istvan78
Képzeld el, nemcsak értem, hanem bizonyos, idemásolt, és másolás nélkül írt szövegek egy részét tanítom is. :) Nekem csak vallásos hitem van, máshol megalapozott tényeket fogadok el, de azzal semmire nem mész, hogy másokra kened a saját saradat, ugyanis azokról lepereg, és rajtad pedig még anélkül is sok lesz. Egyébként nem írtam semmi olyant, amire most mutogatsz, csak annyit, hogy mire asszociálok. De csak szólj, ha túl hosszú és bonyolult a mondat, nagyon szívesen lerövidítem! :)
Istvan78 szombat, 11:31
Előzmény: #153820  Törölt felhasználó
Ha neked jó, mindenkinek jó, vagy az nem érdekel, hogy kinek mennyire jó, csak neked legyen éké? Az ide írogatók túlnyomó többségének is "jól megy", nem saját rossz helyzet miatt Orbán ellenesek. Csak tovább látnak az orruknál, az önzőségüknél, van társadalmi felelősségvállalásuk.
bigyula szombat, 11:30
Előzmény: #153830  Istvan78
???  Én a fityeszről írtam. :)
Sehmet
Sehmet szombat, 11:30
Magyar Petya letagadta a Fidelitas-os múltját, azonban azóta előkerült a belépési nyilatkozata, ami után fel is vették 1999-ben, mit a PPKE joghallgatóját.
.
https://vasarnap.hu/2024/12/13/magyar-peter/
.
https://demokrata.hu/magyarorszag/mohacsy-istvan-papirom-van-rola-hogy-magyar-peter-hazug-ember-925495/
Istvan78 szombat, 11:28
Előzmény: #153819  Sehmet
Attól, hogy te bemásolsz ide hosszú szövegeket, nem jelenti azt, hogy érted is ill. érted a szöveg kapcsolódását a vita témájához, úgyhogy ne hidd azt, hogy benne vagy a 6%-ban. Én úgy látom, még a rövid szövegekkel is vannak értelmezési gondjaid. 
Istvan78 szombat, 11:25
Előzmény: #153817  bigyula
Ha követted volna a fórumot és nem írogatnál be vaktában dolgokat, tudhatnád, hogy az itteni Orbán ellenesek zöme egyáltalán nem bánja, hogy az MSZP és a DK kiszorult a hatalomból és nem kívánja visszahozni őket. De téged a tények a legkevésbé se érdekelnek, csak írogathasd a kis butaságaid, hazugságaid.
bigyula szombat, 11:16
"A MÁV megelőzhette volna a vonatközlekedés teljes összeomlását Veszprém és Ajka között a Közlekedő Tömeg szerint
.
Állításuk szerint egy mindössze 400 méter hosszú hibás pályarész az oka, hogy legalább egy évig nem közlekedhetnek a tehervonatok, és legalább fél évig a személyvonatok Veszprém és Ajka között, az ország egyik nemzetközi fővonalán.
.
Ezt a rövid szakaszt pedig nem csak ki lehetett volna javítani, de a MÁV is tudta, hogy gyorsan ki kellene javítania."
.
https://444.hu/2024/12/13/a-mav-megelozhette-a-vonatkozlekedes-teljes-osszeomlasat-veszprem-es-ajka-kozott-a-kozlekedo-tomeg-szerint
.
De a Horty vonat konyhakocsijának felújítására azért volt 200 milla lézerjani döntése nyomán...
Heisenberg
Heisenberg szombat, 11:08
Előzmény: #153826  maxwax
...és szerinte az a kapitalizmus ismérve, ha a politikai hatalom együttjár a saját és családtagok valamint hűbéresek meggazdagodásával. S még ő szidja a szocikat...szomorú!
bigyula szombat, 11:02
Előzmény: #153823  Sehmet
"A Moody's pénteken, a rendszeres felülvizsgálati ütemtervén kívül rontotta le Franciaország besorolását "Aa2"-ről "Aa3"-ra, stabil kilátással."
.
Látsz ezekben a minősítésekben 'b' betűt, vagy negatív előjelet? Nagyon sok szinttel feljebb vannak mint mi.
.
Pont ezek azok a beírások, ahol Te nézel hülyének mindenkit, miközben a "lehülyézést" kéred számon a másik topicban, ami nem is neked szólt.
maxwax
maxwax szombat, 10:52
Előzmény: #153811  Törölt felhasználó
Hú, kije vagy orbánnak, hogy az apját "édesapjának"nevezed?
Mennyire vagy képben, hogy a fidesz székház eladásából finanszírozták orbán apjának a bánya megvásárlását? Azért, mert a bánya párttitkára(?) volt orban apja, még nem volt benne a bánya üzletben! Ha éltél volna az átkosban, akkor tudnák, mennyi közük volt a munkához a párttitkároknak.
signal2
signal2 szombat, 10:24
Előzmény: #153823  Sehmet
Szólj, ha nálunk 300-zal járnak majd a vonatok, onnan folytathatjuk.
Trumpnak nincs egy iolyan kampánykondása, amelyet teljesen be tudna tartani, viszont a betartása ne lenne káros. A szavazóira is. Szerencsétlenek.
szieszta szombat, 10:07
Előzmény: #153822  Sehmet

Ez nagyon sokszor úgy működik, hogy az idő mindent megszépít. A változástól csodát várunk, aztán ha ez nem jön el, nagyot csalódunk és visszasírjuk a régi időket. Ilyenkor csak  a rosszat látja az ember, azt nagyon gyorsan elfelejti, hogy korábban mi volt a rossz.
Én voltam szociban Romániában. Teljesen üres üzletek, szürke utcák, szürke emberek.
Sehmet
Sehmet szombat, 09:36

Lassan utolér bennünket a fejlett nyugati világ, főként a szekularizált franciák. De majd nézzétek meg, ha jön Trump! :)
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241214/varatlanul-leminositettek-az-eu-masodik-legnagyobb-gazdasagat-729867
Sehmet
Sehmet szombat, 09:32
Előzmény: #153772  ________
Magyar Péter már kötelet kötött volna Medgyessy nyakába. Ugye emlékszel rá!
És ehhez mit szólsz?
.
https://hirado.hu/2014/07/17/a-romanok-szerint-nicolae-ceausescu-volt-romania-legjobb-allamelnoke/
szieszta szombat, 09:31
Előzmény: #153816  Törölt felhasználó

A buta slepp le lett váltva  az okos rablóbandára. Gratulálok. Amilyen az ország, olyan a vezetése.
Az egyik ismerősöm 10 éve mondta, hogy lassan elfogy a közvagyon, kiürül az államkincstár és vége lesz a fosztogatásnak és elkezd virágozni az ország. Ha minden magánkézben lesz, már nem lesz értelme  a lopásnak.. A kis naiv!  Most már minden elfogyott, de kölcsön lehet kérni. Azt is a NER zsebébe tömnek, így nem tudja még a kamatokat sem kitermelni. Ha nem ad a nyugat, ad  a kínai. Jó uzsorakamatra. A GDP-t csak azzal tudjuk emelni, amit kölcsönkapunk.
Ez olyan, mintha kapnánk pénzt a tüzelőre, de nem veszünk tűzifát, hanem a bankókat dobáljuk a tűzre. Gyorsan adja a meleget, de csak nagyon rövid ideig.
Persze mindent rá lehet fogni a nyugatra. A német ismerősöm csodálja a stadionokat, náluk ilyen nem nagyon épül. Persze rossz szájízzel megjegyezte, a mi pénzünkből dorbézoltok.
Hasonlóan érzem magam, mikor a bérlőm nem tud fizetni, de a gyereknek a LUX medencét vette, csak cocakólát iszik, ha véletlenül összefutottam velük az üzletben, mindig "telikocsival" sétálnak- Közben nekem mondja, hogy könnyű neked. Azt ő nem tudja, hogy nem abból gazdagodsz, amit megkeresel, hanem amit nem költesz el. Mindenemért megdolgoztam, semmit nem loptam és kaptam ingyen. Nem tartozom a Ner-es bűnbandába, hogy valamit csak úgy hozzám vágjanak.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek