Ugye, hogy nem megy még a rövid kommentek helyes értelmezése se: "Az ide írogatók túlnyomó többségének is "jól megy", nem saját rossz helyzet miatt Orbán ellenesek." Talán így másodszorra megérted.
Udv! Orulok, hogy visszatertel... Jo szot Orbanrol? Termeszetesen lehetne. DE. A sok geciseg amit csinal, sajnos merleg nyelvet nem a jo szavak iranyaba billenti.
Igazad lehet, mert az orrotoknál tovább csak az Orbánt látjátok. Semmilyen "társadalmi felelősség vállalásra" nem vagytok alkalmasak, mert csak az Orbán helyére pályáztok. Róla pedig egy jó szót nem írtatok már 15 éve! Mire gondoljon aki olvas benneteket?
Az nem bünti volt, hanem azt jelezte a modi, hogy gondolkozzak egy hetet, rólatok. Lesz, kell az a koalició, mert e nélkül nem lehet kormányozni egész Európai unióban. Oszd meg aztán uralkodhatsz. Nem lesz csak kettő párt Magyarországon.
Te biztos mást látsz, mint ami ma megy az országban. Te biztos "beszoptál" valamilyen politikai megoldást arra, hogy itt mindenben hazugság és minden korrupt! Nézzed az UNIO korrupt, diktatórikus, felsőbbrendű vezetőinek a politikáját. Csak a saját kutyájukat támogatják, mint a fidesz is. Csak ez a fidesz nem az uniós "kutyákat" támogatja.
Az gondjuk már most, hogy látják MP féle Tisza nem tudja egyedül legyőzni a fideszt, de ha koalició lesz, oda fontos lesz az, amit terveznek, még ma! Semmi köze a fidesznek az ilyen Bruck András féle konteókhoz. Vannak ilyen szeparatisták tömegével a fidesszel szemben.
Sajnos nem látod mi megy az országban, te is beszoptad 2010 fideszes hazugságait amibõl nem lett semmi, viszont lett egy milliárdos családi, baráti neres klientúra, ez orbán új tõkésosztálya, nem más mint állami pénzen felhízlalt milliárdosok. Egyébként hivatkoztál az utakra, ha van kocsid érzékelheted , hogy milyen szar állapotban vannak az utak, van ahol szinte szétszakad az autód ha mész rajta, lehet jólétnek tartod a családoknak juttatott adományok amit szépen visszafizetnek, a megdrágult ingatlanok miatt az építési vállalkozóknak, de rengeteg pénzt hagysz az infláció miatt a boltokban, lehetne sorolni.még. Valszeg beszopod, az orbáni hazugságot, hogy idéntõl már minden jó lesz, nem lesz jó, lehet a háborúnak se lesz vége, hiába járnak pityunhoz segget nyalni. De jó álmodozást az orbáni- putyini nihilben, sajnos miattatok szívunk mi is a többség, mert ti vagytok a kisebbség.
Nem kell izgulni, szerintem lehetnek még induló pártok, a DK, szocik, Mi Hazánk, stb. És az sem biztos, hogy 5 % lesz a bejutási küszöb. :) 2026 még nem lefutott! Nagyon messze van.
No, de Fletó bizony mindig olyan kampányígéreteket tett, amit ugye maradéktalanul végre is hajtott, például 2006-ban. Ja, nem, éppen az ellenkezőjét csinálta, öszöd vagy nem öszöd, ezt volt. És persze, jött a Klárika által beígért EU-s minimálbér és minimálnyugdíj is. Ja, nem! :) De messiás is biztosan végre tudná hajtani a 1 milliárdos minimálbérre, a 160 ezres minimálnyugdíjra, stb.-re vonatkozó ígéretét, ami több tízezer-milliárdban kerülne minden évben az áthúzódó hatások miatt. "A szavazóinak is. Szerencsétlenek."
Most nézem a szerdai hozzászólásodat és örömmel konstatáltam, hogy hiányoztam. Szerdán egy nagyobb munkám volt, amit csütörtökön be kellett nyújtani (e-mailben megküldeni) a bíróságnak. :) Egyébként kik azok a Gáspárék? Bizonyára jól ismered őket, ha hivatkozol rájuk. Mesélnél róluk, hogy jobban képbe kerüljek? :)
"A
Demokratikus Koalíció és a Kutyapárt ugyanis baljós bejelentést tett:
2026-ban minden egyéni választókörzetben indulnak, márpedig döntően
azokban dől el a választás. És mégis indítanak jelölteket a Fidesz
legyőzésére egyedül esélyes Tisza Párt ellen! Vajon miért?" "Ellentétben
a jóval, a rossznak, gonosznak mindig van valamilyen racionális oka,
ami kizárólag az elkövetők érdekeit szolgálja. Az övék vajon mi?
Találgatás helyett inkább kérdezek: csak nem Magyar Péternek van igaza,
és a régi ellenzék összejátszik a hatalmon lévőkkel? Megtörténhet, hogy
cserébe a pártjaiknak járó állami pénzekért, hajlandók kiszolgálni az
ellenzéki pártok minél nagyobb megosztottságában érdekelt Fideszt? " A teljes bejegyzés Bruck Andrástól: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3447664895541679&set=a.1401933110114878
Jajaja! Csak az a gond, hogy a hazugság fogalmát sem tudod helyesen értelmezni. Amit én a hivatkozott időszakra vonatkozóan írtam, az tény volt, de azt sem tudom, mire hivatkozol, de nem is értem, hogy abból mit nem értettél, amire hivatkozol, amit rajtad kívül mindenki értett, mert ellenbizonyítás, megalapozott cáfolatot egyik hozzászólásomra sem kaptam. Persze lehet, hogy túl hosszú mondatot írtam, amiben idegen szavak is voltak. Ilyenkor inkább kérdezz!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!