Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó péntek, 21:49
Előzmény: #153774  Istvan78
Te is aztán tudsz butaságokat írni. Senki nem akar klasszikus kapitalizmust, az van az USA-ban, a szegények ott olyan mélyen vannak, hogy senki sem segít nekik. Fizetett szabadság alig alig ....egészségügy luxus stb.
Kb a Nagy Britannia rendszer az ideális, kapitalizmus óriási szociális hálóval, de ahoz kell a töke, ami ott van itt 100 évig még nem lesz. Na de már csak 10-15 év a humán robot okozta "forradalmi" korszakig, utána meg senki nem tudja mi lesz.
offshort
offshort péntek, 21:43
triatlon' a nemzethy romantika, 
nem tudom, láttatok már az osztrákoknál hasburg-birodalmas matricákat vagy politikai sovárgást? 
Törölt felhasználó péntek, 21:43
Előzmény: #153777  Törölt felhasználó
Viz alá nyomott, a labdára utal, ami hamar feljön, de csak a felszínre. ..bocs mindent nem tudok leírni rendesen.
Törölt felhasználó péntek, 21:41
Előzmény: #153775  Istvan78
A víz alá nyomott országok még jó , hogy beértek, ugyanúgy befektettek ott nyugati cégek az olcsó munkaerő miatt. Van ott is munkahely (+-10% fizetés mint itthon) és hasonló életszínvonal. Azért a románok még autopálya építés, angol wc használat, írás-olvasás terén komoly lemaradásban vannak.
Okosnak, szakértőnek (A szakértők közé tartozó szakértő, aki pl szünetekben a telexből informálódik) próbálsz tűnni, irigylem az önbizalmad, fantasztikus a természet, hogy az agy egy ilyen öngyógyító szervvé fejlődött.
offshort
offshort péntek, 21:33
Előzmény: #153735  Peterbond
ironikus vicc akart lenni, de nem jól sikerült sajna
 . 
szóval a .... "mégis mozog a föld" 
lett lecserélve a fidzsés valósághajlítós .... mégis lapos a föld .... változatra! 
:)) 
Istvan78 péntek, 21:28
Előzmény: #153759  Törölt felhasználó
" A környező országokból sokan választanák a mi problémáinkat."
Szerintem eklkerülte a figyelmedet, milyen változások zajlottak az elmúlt 15-20 évben. 20 éve még a magya 40%-a volt az egy főre eső GDP-je Romániának. Feljöttek ránk. A lengyelek mögöttünk voltak, már előttünk vannak. A horvátok, részben a háború miatt jóval mögöttünk voltak még 20 éve. Melyik környező ország örülne a mi problémáinkért?
Nem tudom, melyik propaganda anyagból szedted ezt a 10% együttmozgást, de hazugság. 
Nem tudom, honnan vetted ezt a másik ostobaságot, hogy mi nem vagyunk olyan egységes népességű nemzet, mint a lengyelek vagy a csehek. Nagyon is egységesek lettünk Trianon után.
Megfájdul az ember feje, nem tudja eldönteni, hogy valakinek ennyire hiányosak az ismeretei, mint nektek vagy csak önszántából vagy megbízásból trollkodik és csak röhög magában, hogy na ezeket is jól felhergeltem, komolyan vették a hülyeségeim.
Istvan78 péntek, 21:16
Előzmény: #153756  krida
Az ember gondolkodik, hogy írhat valaki ilyen ostobaságokat, mint például te! Ki akar itt szocializmust? Az égvilágon senki, amit ti ballibnek hívtok, mindenki kapitalizsmust akar, sokkal inkább, mint a Fidesz. Igen, a Fidesz hívők nem akarják észrevenni, hogy milyen sokban hasonlít a mostani rendszer a Kádár rendszerre.
Vackoros péntek, 21:09

https://www.youtube.com/watch?v=dc8979C4MW4
Van még lejjebb, és ez szörnyű!
De mit is várunk rablóéktól, pedo bandától!
________
________ péntek, 20:27
Előzmény: #153771  ngergo1985
ngergo1985 péntek, 20:25
Előzmény: #153770  Törölt felhasználó
Igen, csak Pesten és környékén van minden, infrastruktúra, komolyabb munkahelyek (nem autó vagy akksigyár), szolgáltatások tömegesen. Vidéken lassan nincs már semmi, ami egy 20-30-as fiatalt ott tart. És nyilván magasabb fizetések is,de magasabb árak is, főleg ingatlanban. De Pesten egy lidl-ben ugyanannyiba kerül a polcon ugyanaz az élelmiszer, mint pl. egy békéscsabai lidl-ben, csak a fizetésben van egy 40% különbség. De nem jön ki jobban a matek vidéken sem, mikor pl egy említett békéscsabán is 40 millió egy jobb társasházi lakás normális helyen. 
Törölt felhasználó péntek, 20:12
Előzmény: #153768  ngergo1985
Luxus lett egy fiatalnak a főváros környékén ingatlant szerezni azt elfogadom, de hát világváros a kapitalista rendszerben sajnos mindenhol így van. Bécs-et ne nézzük, ott vannak a tőkések.
Törölt felhasználó péntek, 20:08
Előzmény: #153767  maxwax
Nyugodj meg, nem tanít. Okádott és otthagyta azt a közeget.
ngergo1985 péntek, 20:08
Előzmény: #153762  Törölt felhasználó
Én nem osztom a véleményed, mert abban nincs igazad, hogy a térség országai egyszerre fejlődnek. Nézz utána pár gazdasági elemzésnek (ne kormánypárti "közgazdász" által írtnak), akkor látni fogod, hogy mi kb 50-60%-át fejlődtük az elmúlt 20 év alatt, mint a többiek. Ezekre vannak konkrét számok, és tényadatok, ha tetszik neked ,ha nem, ha hiszed, ha nem. A tény attól még tény marad, az hogy te mit látsz magad körül,vagy mit hiszel el ebből, senkit sem érdekel. A mai fiatal biztos marhára örül, hogy 50 millió egy 2 szobás pesti panel, meg 100 millió egy pesti, vagy agglomerációs kisebb családi ház. Lehet fizetni az állami hitelt 20-30 évig, főleg úgy, hogy a nőnek 4-7 évig otthon marad a vállalandó 2-3 gyerek miatt. A fő gond az, hogy ekkora összenek a 10% önerejét sem tudja a többség összegyűjteni, nemhogy a 20%-át. És ez csak a vételár, a szakemberek további milliókat kérnek a felujításra. Semmivel sem könnyebb ma egy 30 évesnek, mint pl az én 60 éves anyámnak volt a 30%-os OTP hitelével 1991-ben. Ha ti a rendszerváltás pechesei voltatok, akkor mi 30-asok az elmúlt 5-8 év ingatlanpiaci lufi vesztesei vagyunk. Kicsit tájékozódj mielőtt olyanokat irsz,amiknek semmi valóságalapja sincs!
maxwax
maxwax péntek, 20:06
Előzmény: #153766  Törölt felhasználó
Nem fogadom el a választ, mert ez még rosszabb, mintha csak te mondanád. Miért tanít, ha nem szereti, amit csinál? Nincs olyan, hogy kényszerből marad valaki a pályán.  Pont az ilyen tanárok nyomorítanak meg gyerekeket egy életre.
Törölt felhasználó péntek, 20:01
Előzmény: #153763  maxwax

Sajnos több tanító mesélt nekem ezt azt, onnan származik az a mondat.
El_Kebir
El_Kebir péntek, 19:57
Előzmény: #153764  Sehmet
(mert nem tudod vagy akarod felfogni, mit írnak neked? :D)
Sehmet
Sehmet péntek, 19:56
Előzmény: #153709  Istvan78

Azt gondolod, vicceset irtál?
Nem is tudom miért jut eszembe, ha téged olvaslak, az OECD felmérése, mely szerint a magyaroknak csak 6 %--a képes megérteni a bonyolult és összetett mondatokak. 😁
maxwax
maxwax péntek, 19:51
Előzmény: #153759  Törölt felhasználó
"... ki az aki képes és van gusztusa tanítani bizonyos közegben."
hú, de magas polcra teszed magad!
Törölt felhasználó péntek, 19:51
Előzmény: #153755  ngergo1985
Osztom a véleményed, hogy a térség országai nagyjából egyszerre fejlődnek (tehát nincs tönkretéve a mienk sem). Köszönöm, hogy elmondtad. Örülök, hogy a mai fiataloknak van ez a lehetőségük (pl csok), nekem amikor az önálló élet elején voltam, pont semmi nem volt, csak személyi hitel lehetőség. Egekben voltak a kamatok 30% !!! Semmi, semmi kilátás nem volt, a rendszerváltás pechesei voltunk, a spontán privatizációból épp csak lemaradtunk. Szemét rohadt egy vadkapitalizmus volt, nulla fizetésekkel. Egyetlen egy dolog miatt sajnálom a mai fiatalokat: hogy az olyan középszerű, nem túl szorgalmas felsőoktatásban tanuló , mint ami én voltam, már nem tudja fillérekből megszerezni a diplomáját. 
maxwax
maxwax péntek, 19:48
Előzmény: #153756  krida
krida,
azért vannak bőven gondok az ismereteiddel. Jegyrendszer Magyarországon a két világháború idején volt, majd a háború után '51-ig.
Az, hogy az  átkosban mi volt a boltokban, nos nem a banán volt a lényeg, de szerintem ezt az időt is csak hallomásból ismered.
Ha a fideszen múlna, akkor földutak lennének, mert azt is ellopnák, hiszen afidesz jobban lop. mint az átkosban bárki. Akkor egy tanácsi lakás  kiutalásba - így nevezték  - a gyerekeiknek belebukhattak emberek. Bakker, az orbán klán milliárdjai és egy lakás hogyan viszonyulak egymáshoz?

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek