Egy Fideszes kollégámmal szoktam beszélgetni erről, szerinte is mindenki kurva jól él, még soha ilyen jól nem. Persze, 2009 -ben együtt szenvedtük meg a válságot, de elég volt hogy kb. 3 hónapra visszamennünk 6 órába dolgozni, és senkit nem kellett elbocsájtani, most meg úgy fest, hogy jövőre csődbe megy a cég, aminek azóta is dolgozunk, úgy, hogy a munkavállalók több mint 40% -ka az elmúlt 1 évben vagy önként ment máshová, vagy küldték. Persze ez biztos nem a valóság, csak egy háborúpárti Soros-összeesküvés. Tanácsoltam neki, hogy hazafelé menet jelöljön ki egy random útszakaszt, és számolja meg hogy mennyi 5 évnél fiatalabb autót (nem cégest ha látható hogy az) lát közlekedni. Tegyél te is így, légy szíves! És az újat ne a rendszám alapján határozd meg, mert a külföldről behozott 20 éves fos is új rendszámot kap! Tudom leegyszerűsítő, de mégis egyfajta módszer. Vagy nézz körbe pár plázában, esetleg a Rákóczi úton, vagy a körúton, esetleg az Andrássy utcában, hogy hány üres bérlő nélküli, üres boltot látsz!
Látjuk! Még az Index szerint is 4 -ből 3 -nak semmi nem marad hó végén. Persze ez egy kicsit üti, hogy azért nem fogyasztunk, mert megtakarítunk, de majd jön Sehi és erre is bedob valami kamut.
"Három dolog lehetséges: . A. Puzsér - ő tudja, miért - hazudott, többször, nyomatékosan, nyíltan. Ekörül pörgött az egész Apu; . B. Puzsér nem látta a műsort, csak valamit hallott róla, úgy elemezgette; . C. megrogyott a valóságérzete. . A. és B. nagyon gáz, C. inkább szomorú. . Én csak akkor tudnék válaszolni rá, hogy melyik opcióról van szó, ha Puzsér is reagálna a dologra. Eddig nem tette" (Konok András Facebook)
Hol keresnek 2,3 X szorosàt???A lengyeleknél 7770 zloti,a romànoknâl 8000 a bruttó àtlag kereset.. Nàlunk meg 640000 brutto az àtlag. Làtod milyen jól élnek a magyarok..:))
"Torzonborz a nagy király, leges-leg-leg legnagyobb! A híre a környéken, mint az arany, úgy ragyog! Torzonborz, a nagy király leges-leg-leg legokosabb! Leg-leg-leg legerőssebb, leg-leg leghatalmasabb! Torzonborz, a csupa leg, mindenből a leglegebb! Hogyha feláll egy székre, feje veri az eget!"
Nekem pedig egészen más volt a "nyilvánvaló" a hivatkozott hozzászólásból, ami szerint kettőnk közül nem én vagyok a "gyenge", hanem az, aki érdemi érvek helyett a hozzászólót minősíti, címkézi, sározza. És ez nem én vagyok. :)
eu ban vagyunk eu-s állammal példálózz kérlek ;) és inkább azt vedd előtérbe, hogy kinek mennyi időt kell adott termékért vagy szolgáltatásért, netán üzemanyagért dolgozni!Mert lehet, hogy áááott is annyiba kerül.. mondanád, csak azt felejted el, hogy ott 2 v 3 v még több szörösét keresik! (azért azt megnézném, h valóban hányan keresnek meg havi 1114euró nettót, meg ezt milyen árfolyamon számolták ki??? 1114*375= 417750 1114*395=440030 pillanatok alatt lehet belőle sokkal kevesebbet érőt csinálni ) Ereszesek ebben ügyesek! úgy emelnek, hogy közben az emelt új fizetés kevesebbet és, mint a régi nem emelt előtte! ez a fejlődés! https://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_orsz%C3%A1gok_%C3%A1tlagfizet%C3%A9s_alapj%C3%A1n
S(z)ehmet(elő) szerint csak a szocik/lipsik loptak. Amit a fityesz csinál több nagyságrenddel nagyobb mértékben, az a "nemzeti tőkésosztály létrehozása" fityeszes duma alatt megy, nem "lopás". Pedig pont ugyanolyan lopás.
A nagy baj az, hogy az érvelésed minden logikát nélkülöz, illetve sajátos logika mentén gondolkodsz. Valami más kvantumállapotban vagy, ahol a lopás dicsőség.
ja, most olyan jó erős a FO$rint, amilyen gyengének sosem kellett volna lennie van egy ismerős legény, kb 5 éve jött fel vidékről barátnőjével spórolni, félretenni ingatlanra. Tavaly mesélte, hogy kb egy 10est sikerült félretenniük 4év alatt, de az ingatlanok nagyobb mértékben drágultak. Mi a baj a FO$rint rontásával? csak annyi, hogy nem éri meg dolgozni és félretenni... Véletlenül sem akarnak 3 gyerekes csokot felvenni... Mit ért 4 év munkájuk? Semmit pontosan! Elb@szott fo$ gazdaságpolitika! Ezért menekül fiatalok jó része az országból. Ismerősöm is arra a következtetésre jutott idén, hogy amikor feljött a fővárosba, nem kellett volna megállnia, hanem határt kellett volna lépniük. Óvjuk meg pedofiljainkat és gyermekverőinket!
Romániában majdnem ugyanannyiból metrót építenek, mint amennyiből Magyarországon vasutat újítanak fel. [Romániában] Teljesen elképzelhetetlen, hogy nyilvánvalóan strómanok kapjanak állami-EU, azaz adófizetői pénzeket sokszorosan túlárazott projektekre, hiszen az egész díszes kompániára rég lecsapott volna az ügyészség és börtönben csücsülnének. - Vakmajom matek https://www.facebook.com/avakmajom/posts/pfbid02RATARy9tWnUBGZyE2GTqpEp3rVUXScYDFWGRSQjCB8LZbbFrUf5tdQ17SGh8UCfDl
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!