Ez csak a kezdeti felfutás szakasza. Azóta megöregedett Sanyi bácsi is, lehet a szent szellem se jár már hozzá, teljesen nyugodtan ücsörögnek a delikvensek. Régebben másnaposan sokszor néztem vasárnaponként:DD
van bizonyára sok hiányosság egyes fülkések intellektusában, de sztem a többség tudatosan tehette az x -e a szentkirályira, nem ostobaságból... ezzel is jelezve izének a fideszesre szavaznának, de a helyettesítő 'másságra' talán nem...(?) hajdanán, mikor az mdf-et beintegrálták magukba izéék... jöttek, hogy szavazzhatnék a volt mdf-es gipszjakabra... és nem értették - a fülkés gipszjakab már nem aza zember akit akármennyire is 'tiszteltem(?)' már nem számíthat a szavazatomra... 'oszt jónapot'
Végignéztem az egészet. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen van. Korábban azt hallottam a hitgyüliről, hogy oda főleg a jómódú, belvárosi, belbudai emberek járnak. Ezek alapján ha ez így van, akkor nagy a baj...
Nem, ilyen szarokat nem nézek... :D De most belenéztem az elejébe. Ez a németh sándor is tudja, hogy mekkora f.aszságokat beszél, el is röhögi magát ő is, mert nem hisz a szemének, hogy ez a sok hülye bedől annak a marhasának, amit mond.
Amúgg számomra teljesen érthetetlen, hogy elvileg felnőtt emberek ezt így bekajálják.
Ezt én is támogatom. Én írtam is vitézi egyik FB bejegyzése alá, hogy kezdjék az újraszámolást az 1. kerületben abban a szavazókörben, ahova orbánék a 800 venezuelai migránst beregisztrálták és érvénytelenítsék ezek szavazatát. Nem szólt hozzá, pedig láttam, hogy volt akinek válaszolt a hozzászólására.
Vitézyék most kitalálnak mindent. A választók lehet nem tudták, hogy az asszonyság visszalépett, de abba biztos vagyok, hogy a számlálóbizottság tagjai tudtak erről, hiszen minden szavazókörben volt legalább 1, de inkább 2 fideszes delegált, és ezeknek is alá kellett írnia a jegyzőkönyvet a szavazatszámokról, rontott lapokról, tehát valószínű megnézték ők is.
Nálunk tollal volt kihúzva Szentkirályi a karikával együtt, de attól még az áthúzott karikába minimum 20 ember belerakta az X-t. Ez van, egyébként a fideszes delegált is mosolygott ezen.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!