Én is annak gondoltam ( sőt most is ) oszt mégis elfogadtam hogy így kell. A bizottságok sem fogják önhatalmúlag újra gondolni hogy ez hülyeség amit az NVI mond tegyük érvénytelenbe. Különösen a Fideszes tagok biztos vagyok benne hogy nem engedték volna. És abban is biztos vagyok hogy a Fidesz vezetőség felhívta erre az eshetőségre a szavazatszámlálóinak figyelmét.
Az ereszes párt szeret kavarni, megtéveszteni, átverni, terelni, hárítani félrebeszélni, hazudni, lopni, őőő segítsetek, biztosan kihagytam még pár dolgot. Egyenesen és tisztán korrekt módon nem szereti intézni a dolgokat!
Ebben igazad lehet, a több millió választó közül kb. senki nem ismerte ezt a kivételt képző szabályt és emiatt akarhatott valaki így is leadni érvénytelen szavazatot. Ezért kellene egy olyan egyszerű szabály, amelyiket mindenki ismer és ért: egy X, függetlenül attól, hogy van-e a szavazólapon visszalépett jelölt.
Az egyéb feltétellel gond van. A szavazólap érvénytelen a két x miatt, ugyanúgy mint ha nem lenne bélyegző. Csakhogy ez nem a hatályos. A mostani egy kicsit maszatolósabban van megfogalmazva.
Egyetértek, de aki Szandit meg Vitézyt jelölte meg, az is joggal gondolhatta, hogy érvénytelen lesz. Amúgy meg nem kell az utolsó pillanatban visszalépni, hiszen ezt hetekkel a választás előtt sejteni lehetett. Nem is kampányolt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!