Szerintem ne nevezzünk senkit dilettánsnak, valószínűleg nem volt egyértelmű az eligazítás. Teljesen mindegy milyen logója van a számlálónak, ha nem tudta mi a helyes. Speciel ezt a szabályt én sem ismertem.
Most azt mondod, hogy a fityesz dilettánsokat küldött a szavazatszámláló bizottságokba? Ugyanis az ő jóváhagyásuk is kellett, hogy érvénytelennek minősítsenek egy szavazatot. :)
Na úgy néz ki benézték a szavazatszámlálók, mivel ha két helyre x-elsz az csak akkor érvénytelen, ha mind a 2 el is indult. Valószínű ezt így Vitézy nyerte.
De igaza volt. A 2008 elotti Orbannal rengeteg mindenben egyet lehet erteni. Lehet mar akkor se gondolta komolyan amit mondot de attol meg amit mondott az igaz volt. A lenti pl kulonosen.
"Engem az is zavar, hogy a Fidesz a legkisebb rossz, nincs mellette reális politikai alternatíva." . "Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.” — Orbán Viktor Magyar Nemzet, 1998. április 9."
Csak annyira szürreális, mint gyalog elindulni álcahálóban az m1-esen, mert nem nyert eléggé a Fidesz és ezért atomháború lesz. Majd este beásni magam Győrnél, Gézára várva, hátha hoz húskonzervet és vizet. Jó reggelt.
"Sehmet
kedd, 13:13
Előzmény: #439
Tiborcfiam #441 Szerintem a más területen bebizonyított tehetségtelenségük miatt annak a hangszórói, aki jobban fizet nekik ezért a tevékenységért! Persze, ezt úgy tudják legjobban leplezni, ha mást vádolnak meg olyanokkal, amit ők tesznek. De, mint tudjuk, az kiabál, akinek a háza ég! " ... Ilyen vélennyel vagy az itteni topikzókra és mégis idejössz?
Nem mondod! Ez egy kicsit szürreálisnak tűnik, ugyanis egyrészt kell lennie egy eligazítónak valahol, másrészt a sürgősségire odaérve elkérik a TAJ kártyádat, személyidet, felrögzítenek, stb. a váró előtt, majd a váróban, ahol elméletileg több, sürgősségi ellátásra szoruló betegnek kell lennie, stb. Hogy ez neked nem tűnik fel, és - ha igaz, amit írsz - 16 órát fekszel egy valamilyen padon és fórumozol - nekem az a szürreális.
Engem az is zavar, hogy a Fidesz a legkisebb rossz, nincs mellette reális politikai alternatíva. . "Nicht das Bewußtsein bestimmt das Leben, sondern das Leben bestimmt das
Bewußtsein. In der ersten Betrachtungsweise geht man von dem Bewußtsein
als dem lebendigen Individuum aus, in der zweiten, dem wirklichen Leben
entsprechenden, von den wirklichen lebendigen Individuen selbst und
betrachtet das Bewußtsein nur als ihr Bewußtsein." (Die deutsche Ideologie - Eine Auswahl.
Marx, Karl - Engels, Friedrich
Reclam, Philipp, jun. Verlag GmbH, 2018)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!