Azt el tudom képzelni, hogy van sok olyan szavazólap, amivel megfordulna az állás, ha a megszállott fideszes nem csak Szentkirályi nevét húzta volna be rajta. Azt simán elhiszem, hogy "leadta" a szavazatát Szentkirályira, de csak rá, érvénytelenül. Öngól. A késői visszalépés ötlete is, amennyire "nagy húzás" volt, annyira ütött vissza a szavazáskor.
Szerintem vonják le annak a 800 Venezuelainak a szavazatát is akik Vitézyre szavaztak az öregek otthonából. De eleve ki az a hülye aki egy főpolgármester választáson 2 nevet x-el be? Az gondolta, hogy a Szentkirályi meg a Vitézy közösen lesznek? Csak az jelölt 2 nevet aki eleve azt akarta, hogy érvénytelen legyen.
Lehet ezzel játszani persze, nyilván a fideszes delegált hagyta volna. :D Ráadásul 2x kell egyeznie mindennek! Ilyen alapon bárhova húzhatnék még x-et érvénytelen felületre, az sem befolyásolná a leadott szavazatot, vagy ha ráírom, hogy inkább az atomháború, mint a pohos diktátor.
Nem volt elég fekete toll? OFF! Éjfélkor verik az öreg székely ablakát.Kinéz,hát ott áll a komája. Megkérdi a koma:"Koma van fekete tentád?".Nincs mondja az öreg,becsukja az ablakot és visszafekszik. Egy óra múlva megint zörgetik az ablakot.Odamegy,hát megint a koma,aki azt mondja: "Koma,hoztam a tintát." ON!
jogy a fenebe lehet hogy nem volt lekoordinalva, hogy TELJESEN VASTAG FEKETEVEL ki kell huzni szandy nevet? Ez a valasztas igy nem sikerult teljesen tisztara azert.
lementettem, ezt a videót szerintem nemsokára töröltetik a valásosokk'! . majd ujra felkerül, mint az ostoba hit mintapéldánya (fidzse reload, avagy "térdre csuhások"!)
"... de mozgott a hely, olyan erős volt a szentlélek mozgása hogy az embereket a földdel együtt megmozgatta, hogy még a talpuk alatt a föld is elkezdett mozogni ..... nem csak ők mozgottak' a széken .... az ülőgumókat is a szentlélek energiája be tudja tölteni ..... " (0:30-nál!) :D
"Vitézy Dávidék elmondták, mivel indokolják, hogy feltétlenül szükséges újraszámolni a főpolgármester-választáson leadott szavazatokat. Merker Dávid szerint ezres nagyságrendű lehet a szavazatvesztés amiatt, hogy úgy érvénytelenítettek voksokat, hogy két iksz volt a szavazólapon, miközben a szavazatok érvényesek voltak, hiszen a másodikat a még versenyben lévő Vitézy Dávidra húzták be Szentkirályi Alexandra mellett. Úgy véli, hogy a szavazókörökben erről a szabályról sokaknak nem lehetett tudomása, mert későn értesítették a bizottságokat."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!