Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Colas 2023. 06. 09. 11:58
Előzmény: #106851  Istvan78
Az MNB megnyilvánulásaiból lehet, hogy csak alapos odafigyeléssel világlik ki (bár az üzeneteik szakembereknek és nem az átlag polgároknak szólnak), hiszen ők nem foglalkoznak havi inflációval, az évre vonatkozót prognosztizálják. Hogy OV miért fogalmaz úgy, ahogy, az más kérdés. Valószínűleg azért a havi inflációra céloz mikor 10% alattit emleget -hozzátéve, hogy a kormány letöri az inflációt-, mert ezt így jól el lehet adni. Pedig a havi infláció magától is le fog menni, nem az árstopnak, meg a kötelező akcióknak a hatására, hanem a fogyasztás és világpiaci árak csökkenésének és a bázishatás miatt (ráadásul ezt az inflációt nem a kereskedők gerjesztették, hanem a beszállítóik, ez látszik a 2022-es eredményükön).Politikailag jó üzenet annak, aki elhiszi, hogy a kormány csökkenti majd az inflációt és harcol a tényleges, valóságban megjelenő infláció ellen. De tény, hogy aki nincs képben az infláció számítások terén (az ország 99%-a), annak zavaros az egész. Nem a Te hibád, hogy nem értetted. Ezért írtam le...
NickJ 2023. 06. 09. 11:54
Előzmény: #106878  euler
Mit, hogy kiszabadított 11 kárpátaljai hadifoglyot?
euler 2023. 06. 09. 11:20
Ezt is le fogják verni rajtad, viktátor!
Kirill moszkvai pátriárka áldásával, a magyar fél kérésére  az oroszok titokban Magyarországra szállíthatták az ukrán hadifoglyok egy részét
csendben 2023. 06. 09. 11:13
Előzmény: #106874  Sehmet
"Hidd el, a frusztráltság előbb utóbb nemcsak mentális, hanem fiziológiai problémákat is okoz. ": itt vagy példának okáért te! :-)
badsector1
badsector1 2023. 06. 09. 10:56
Előzmény: #106875  Sehmet
"Én csak a családomat szeretem. :) "

ez látszik is rajtad, mivel itt mindenkivel személyeskedsz.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 10:10
Előzmény: #106873  badsector1

Én csak a családomat szeretem. :) A szerb tüntetők is olyanok, mint itt egyesek. Dühükben vagdosnak jobbra-balra, nem tudják, kire támadnak, a békefenntartók nekik "ugyanazok".
Egy dolog megértésében azért segíthetnél. Az ENSZ BT 4011. ülésén 1999 június 10.-én elfogadott 1244-es határozata szerint Koszovó Szerbia részét képezi, ezért is tartózkodnak ott békefenntartók. Ennek alapján miért kellett a NATO-nak mintegy "kiszakítania" Szerbiából, és miért kell quasi a montevideói állami kritériumok alapján több országnak, pl. az EU-nak, az USA-nak miért kell quasi államként  kezelni, és ha már van ilyen példa, akkor miért nem lehet Ukrajnából Donbasszban ugyanilyen entitásokat csinálni az orosz-ajkú településeken? Azért tőled kérdezem, mivel - hozzászólásaidból arra következtetek - teljesen képben lehetsz ezzel kapcsolatban - is. :)
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 09:56
Előzmény: #106868  signal2
Nem kellene talán egész nap magadat nézned és olvasnod! Hidd el, a frusztráltság előbb utóbb nemcsak mentális, hanem fiziológiai problémákat is okoz. Te még fiatal lehetsz, előtted az Élet. Ha tanácsot adhatok, próbálj valami olyan, értelmes munkát keresni, ami visszahozza az önbecsülésedet és leveszi azt a terhet a válladról, hogy mindig politikai segítséget vársz a problémáid megoldására!
badsector1
badsector1 2023. 06. 09. 09:54
"Miközben a szerb tüntetők verték a magyar KFOR-osokat, Orbán Viktort is éltették"

sehmi orbán szeretete kb annyira logikus, mint a fenti szerb tüntetők.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 09:53
Előzmény: #106870  geza77

Persze, de előbb nyugtass meg, hogy nem te vagy, aki itt élteti Ferit! :)
.
https://www.youtube.com/watch?v=rqWeVI-1Ry4
badsector1
badsector1 2023. 06. 09. 09:45
felesleges vele foglalkozni, a kádár rendszer akkora frusztráltságot okozott benne, hogy még itt is törleszteni akar.
geza77
geza77 2023. 06. 09. 09:44
Előzmény: #106866  Sehmet
de nyugtass, meg, hogy nem te vagy ez, ahogy igazat adsz nudlinak ;)  https://imgur.com/a/ND9IoOy
Vackoros 2023. 06. 09. 09:43
Törölt hozzászólás
signal2
signal2 2023. 06. 09. 09:39
Előzmény: #106866  Sehmet
Jókat röhögök, amikor ide hányod ezekt az általad is nyilvánvaló hazugságokat. 
Tényszerűen a fidesz és teljes csicskahadja gyűlölködik nap mint nap. Akárhova néz, hallgat, olvas az ember, a hazug  fideszes gyűlöletkeltéssel találkozik. Arcpirító módon még "trsadalmi célú" hirdetésekben is.
A fidesznél aljasabb, nemzetmegosztóbb, többet lopó, országzüllesztőbb kormánya nem pöffeszkedett még ezen a szerencsétlen országon. Aki bármivel is támogatja őket, az pont ugyanilyen.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 09:21
Előzmény: #106861  euler
"Propagandát szed, aminek ilyen a hatása alulműveltség és frusztráció esetén."
Amire a legjobb példa te vagy. :)
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 09:19
Előzmény: #106858  Nudli

Teljesen igazad van, ugyanakkor nevelésbeli indíttatásból és habitusból reagálok minden butaságra, ami nemcsak szerintem az, hanem a tények is egyértelműen igazolják azok valótlanságát, és nekem a véremben van a vita, mint az eredeti végzettségem szerinti jogászban, és pár-évtizedig több ezer ember dolgozott a vezetésem alatt, ahol a konfliktuskezelésnek és a toleranciának prioritása volt. Tudom, hogy az itt hozzászólók vagy szülői hagyományból, vagy ideológiai elvakultságból (bár szerintem ők vannak kevesebben) vagy anyagi, egzisztenciális érdekből nyomja az értelemtől mentes gyűlölködő ellenzéki mantrát, de ezzel már nem lehet az embereket úgy megvezetni, mint 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban.
Budapest egy külön történet, ott az Apró-klánok, az egzisztenciájukat 1990-ben elvesztő kivénhedt kommunisták (népfrontosok, munkásőrök, népfrontosok, stb.), fényes tekintetű csepűrágók és az embertelen kőrengetegekben (Békásmegyer, stb.) élő, rendszerváltás vesztesei és csemetéi élnek, akik azt gondolják, hogy az utódpártok visszahozzák az 1990 előtti Munkás cigaretta, Balatoni sör és kevert "jólétet", lesz munkájuk és jó fizetésük, ezér ha Rákosi indulna most, még ő is nyerne. Meg aztán talán kapnak egy-két megbízást, tisztséget, stb. Szóval a létezés határozza meg a tudatokat, ami az előbbiekből táplálkozik és van jelen náluk előítélet formájában.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 09:05
Előzmény: #106845  dexter
Látszik, hogy nem tudsz disztingválni, ami azt jelenti, hogy nem én vagyok a buta" (bár nem hiszem, hogy ennek a szónak a jelentését ismered, miért éppen ezt ismernéd), ha az olyan, megzsarolt házmestereket, tudósokat (pl. Karikó Katalin), akiket a III/III-as hivatásos tartótisztek beszerveztek, de lehet, hogy jelentést sem adtak, vagy éppen azért, hogy előbb megtudják, mikor emelkedik a kristálycukor ára, társadalmi munkában helyi párttitkárok vagy KISZ titkárok lettek a buli kedvéért - nagyobb bűnösként állítod be, mint azokat, akik ezeket a jelentéseket gyűjtötték, felhasználták országos ifjúkommunista pártvezetőként és a pártnomenklatúra országos irányítójaként, akikkel és a porontyaikkal tele vannak - nyuggerként -  az utódpártok, porontyaikkal pedig a fiatalabb ellenzéki pártok. Ráadásul az utódpárthoz tartozók aktáit az utolsó kommunista belügyminiszter, Horváth József idején le is darálták. Az utolsó előtti mondatodban van a lényeg, amíg a csinovnyikokat vádolod, addig a nacsalnyikok kezéből eszel. "De te vagy az élő példa rá, hogy még mindig itt vagytok és nem szabadulunk tőletek." (Idézet tőled) De velem és a Fideszt támogató 3 millió magyarországi magyarral kapcsolatban el vagy tévedve, nem kicsit, ami az miatt lehet, hogy vagy érintett vagy, szintén nem kicsit, azok között, akikre hivatkoztam, vagy pedig olyan kevés az tudásod, hogy fel sem fogod, ami körülötted történik. De amíg ilyenek vannak, mint te és társaid, addig fogunk helytállni a szavazófülkében, még az általatok preferált, részetekre személyes előnyöket nyújtó pártok az SZDSZ módjára el nem tűnnek a politikai palettáról. Az olyan hozzászólások, mint a tiéd, a kormánypárti kohéziót erősíti! :) 
csendben 2023. 06. 09. 08:53
"Magyarország elnökségének megakadályozása végső soron nem Orbán Viktor szankcionálásáról szól, hanem a blokk működésének és a jó kormányzásnak a megőrzéséről. Ez a Magyarországot – és Lengyelországot – érintő példátlan fenyegetés tehát egy régóta esedékes politikai és jogi vitát indíthat el arról, hogy az EU eltűrheti-e – és ha igen, meddig – azokat a kormányokat, amelyek szüntelenül megkérdőjelezik a blokk tekintélyét, miközben továbbra is élvezik annak státuszát és finanszírozását."Politico: egyre nagyobb az esély arra, hogy Magyarország EU-elnökségét megakadályozzák, mint valaha (msn.com)
geza77
geza77 2023. 06. 09. 07:54
Előzmény: #106858  Nudli
itt a vitézetek ;)   fidERESZ szerint a vitézek 2023ban .       mit szólsz tetszik, amit látsz?
Ő az elmúlt 100 év legnagyobb vitéze :)
vajon a szakállas ereszes  jóska választotta??? éppen ő fényképezte a "választási ceremónián"  ????
https://imgur.com/a/ND9IoOy
geza77
geza77 2023. 06. 09. 07:48
No comment!
A "köztévében" megpróbálták elhitetni, hogy egy magyar nyugdíjas jobb helyzetben van, mint egy német.
euler 2023. 06. 09. 07:02
Előzmény: #106859  idegsüveges
Propagandát szed, aminek ilyen a hatása alulműveltség és frusztráció esetén.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek