Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 00:08
Előzmény: #106939  Nudli
#106940
tudod covid kijárási tilalom is volt.. ebbe bukott bele a kócos angol is. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 10. 00:06
Előzmény: #106932  geza77
#106939
tedd már tisztába magadba..fidesz megmondta..a magánéletében a 4 fal között azt csinál mindenki amit akar..ha valaki képviselöként csúszkál valaki a csatornán akkor lapát. 
Mellesleg azt gondolom fidesz szólt neki  figyeljen ne legyen probléma ne ugorjon be. 
Allitólag egy haverja mondta menjen lesz egy zártkörű buli.. klasszikus mint a maffia filmekben.. a barát eladta. és nyitva felejtették az ajtót. Borkai is igy bukott és a drogos divatmajom  fiúkát is igy húzták be.. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:47
Előzmény: #106936  signal2
#106938
ne legyél ennyire szimpla.. mszmp-mszp--szdsz--DK.. (szerintem ennél rosszabb a helyzet de ennyi is elég) ez az evolúciója a hazai szélsöbalnak..a libsibalos csöcseléknek.. ezt kellett volna eltakaritani.. és kiépiteni a lakosság igényei szerinti pártokat. 
Ki szánalmas ki nem.. ezt az élet igazolja.. szerintem az a szánalmas akinek az életét kitölti a politika..miattatok ilyen a politikai paletta.. 
Akkor mond meg ki a nyerő ki a te embered. :) ne légy gyáva 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:40
Előzmény: #106933  signal2
#106937
nincs kedvem tételesen megbeszélni... nem mondtam mert nem tudom mi közöd van hozzájuk.. 
Mondtam..létezik a ner de meg kell csinálni a melót... lehetőséget kapnak.. (elvileg van értelme mert egy irányba lehet állitani őket) mivel sok eus pénz van..árgus szemek néznek állandó az ellenörzés igy nem lehet lopni..abban az értelemben ahogy a balosok szoktak.. Láthatod..mészáros kihagyott vasbetonját is számonkérték..pótolni kell.. 
Már elmondtam egy hatalmas cég meghalna politikai kapcsolat nélkül.. egyszerüen akkora a mérete..ez korábban is igy volt..kormányváltáskor gazdát cseréltek az útépitő beton és aszfalt cégek..a hidépitők... mert ezek egyben értékesek..nem lehet szétbontani..leépiteni.. ha újraraknád akkor 10x többe kerülne.. 
A balos vörös bárókat és pénztárnokokat ne felejtsd el.. 
Most aki azt mondja diktatura van meg lehetetlen választást nyerni az kemény butaság.. én éltem diktaturában.. tetszik amikor nyighaj kismajmok fröcsögnek a kamerába a diktatúra van szlogennel..veszi öket 8 kamera.. a stáb többen van mint a tiltakozók.. 
Ha nyitott vagy akkor láthatod a kettös mércét...a kettös beszédet.. 
Már többször beraktam miért a fidesz..és miért nem.. nálam a fidesz 51%
De ez a hataloméhes csürhe a mostani ellenzék semmi képp.. itt nulla..
CSak kérdezem karigeri milyen polgármester? Rendben vannak ott a dolgok? 
Töled is kérdezem ha nem a fidesz akkor ki legyen a miniszterelnök? 
signal2
signal2 2023. 06. 09. 23:30
Előzmény: #106934  Nudli
#106936
"emlékezzünk kicsit.. mszp hozta be az israeli ron werbert a választási tanácsadót.. ő hozta be a gyülölet politizálást." - már megint a nem létező mszp-vel jössz? Ugyaniolyan végetelnül szánalmas bvagy, mint ez a sehmet nevű kollaboráns. Kit érdekel az mszp? Kettőtökön kívül senkit. Nekem az sem tetszik, ha sz mszp gyűlöletpolitizál, meg az sem, ha a fidesz, meg az sem ha a Jobbik. De ha jól vissza gondolok, az első ilyen kampány az volt, hogy "Rosszabbul élünk, mint 4 éve". Azt ki is vitte? 
Azóta pedig elképzelhetetlen mértkben kiterjesztette a fideszt a gyűlöletkeltést. A teljes közmédia, TV csoport, mediawork, megafos kizárólag ezzel foglalkozik. Több tzízmilliárd közpénz megy el erre. ÉS 1/1 hazugság, rágakom, uszítás. Undorító. Nonszensz. Felfoghatlan, hogy van ember, aki ne, hányja el magát ettől. Sőt, még tapsikol is neki. vagy hallgatásával csendestárs.
Én meg nem akarok megosztottságot. Midnig, minden erőmmel bírálni fogom azt, aki alaptlanul, uszító szándékkal rágalmaz, gyűlöletet kelt. Egy államnak alapfeladata lenne ennek kezelése, nem pedig gerjesztése. Ez megbocsáthatatlan. Nemzetmegosztás. Aki ilyet tesz, az gúnyt űz a nemzet szóból. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:26
Előzmény: #106872  Sehmet
#106935
megkérdeztem tölük párszor..ok nem kell a kutya fidesz..akkor ki? ki legyen a miniszterelnök? nagy kussban vannak.. ki kéne mondaniuk gyurcsóti vagy moncsicsi nevét..mint a haza bölcs vezetöit..isten fiai ők
Most is megkérdezem legények. KI LEGYEN az általatok ideális MINISZTERELNÖK???????????? Jó töprengést :) 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:21
Előzmény: #106868  signal2
#106934
emlékezzünk kicsit.. mszp hozta be az israeli ron werbert a választási tanácsadót.. ő hozta be a gyülölet politizálást.. utána öt átadták lmp-nek.. ő játszott az irigységre mint a frusztrált emberek alap emberi tulajdonságára
Szociológusok szerint a megosztottság a szabad választások elejére nyúlik vissza.. MDF nem mert nagy változtatásokat bevezetni..pedig akkor lehetett volna.. a taxis blokád megoldása lett volna az indulás egy új uton.. utána jött az olajozás..az emelkedő bűnözés.. mszp szdsz azt mondta megtisztitják a közéletet.. szakértöi kormány.. na ebből lett a mindenki lop amit lát..koalició...fővárosi önkori..taxis gyuszik.. pannonplaszt..bróker fiúka.. 
signal2
signal2 2023. 06. 09. 23:20
Előzmény: #106930  Nudli
#106933
"sajnos tapasztalhattuk mit művelnek a libsibalosok.. lásd mszp szdsz koalició.. elloptak mindent ment az állandó megszoritás"
1. nem semmi közöm hozzájuk, és nem is szeretném őket újra hatalomban látni
2. ha korrekt lennél, és valóban megnéznéd, akkor rájönnél, hogy a fidesz százszor akkora nagyságrendben lop
3. ha ránéznél más területre is, rájönnél, hogy a fidesz még sokkal aljasabb dolgokat csinál. A joggal visszaél, a hatalmat kisajátítja, törvénykezési zsaorlással éri el a saját önös céljait, aki ellenáll, azt a hatalmával visszaélve tönkreteszi, a teljes közszférát a saját érdekének kiszolgálására használja, egész gazdasági ágazatokat nyúl le magának, szintén a joggal visszaélve. Röviden: sokkal aljasabbak és mocskosabbak, mint az mszp és szdsz valaha volt. 
4. 2022-ben Orbán pont ugyanazt az ljas hazudozást és választási osztogatást mutatta be, mint Gyurcsány 2006-ban. Lehet a tavalyi választás óta nem figyeltél, de megoszoríás van ,egszorítás hátán, a gazdasági adatok egy jó része pedig rosszabb, mint 2008/2009-ben.
5. Nyíltan nem tartjuk be az EU szerződéseiben leírt elveket és értékeket, nyíltan visszaél a fidesz a joggal (= nincs jogállam), ezért a többi EU-s állam vezetése, azaz összességében az EU teljesen jogosan háborodik fel, és bevet mindent ennek a maffiának a megfékezésére. 
6. nekem nem kell sem a béna mszp-szdsz (kb nem is léteznek már), és nem kell a nálunk sokkal roszabb fidesz sem. Én egy normálisan kommunikáló, valódi liberális vezetést szretnék, aki végzi a dolgát, és nem foglalkozik propagandával, de főleg nem uszítással. 
Ha nem látod a fidesz aljasságait, a mindehonnan áradó rosszindulatát, arról én nem tehetek. Csak jelzem itt, hogy egyre mélyebbre lökdösik morálisan a társadalmat, egyre inkább lerihasztják a közszolgáltatásokat, és lopják szét a közvagyont ,és betonozzák be a hatalmukat. Magyarország jelenleg egy defektes ország. Ezért kerülünk folyamatosan minden mutatóban az EU tökutolsó helyére. És ebben minden fidesz szavazó kollaboráns. 
geza77
geza77 2023. 06. 09. 23:14
Előzmény: #106929  Nudli
#106932
háttérmunkás maradt , mert csúnyán lebukott, bár aki ismerte, mindenki tudta, hogy buzulmán ;) meg sokan azok is akik nem ismerték...  borkai sem bukott volna meg, ha a kancsal marcsit vitte volna hajókázni...
igazságügyminiszter asszany, aki azt mondta, hogy sosem találkozott schadl gyurkával, oszt utána kiderült, hogy mégiscsak párszor??? milyen az értékrend, amikor b*ziznak, oszt nagy részük bzi???
várjál mán, ugyan ki dönt ilyenekről, hogy ki milyen titulust kitüntetést érdemel?
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:12
Előzmény: #106866  Sehmet
#106931
bennem is bennem van a pedagógus..de itt többek elakadtak az avolúciós fejlődésben.. .. ők a mutánsok.. a virtuális lét lényei..ok a likemanok.. nekik ennyi az élet. 
Ha azt mondanák..ezt meg ezt jól csinálja fidesz..de ez meg amaz az botrány.. ezzel lehet vitatkozni..érveket ütköztetni.. de ezekben ott a werberi zsigeri gyülölet.. ők a választói paletta egy szegmense.. semmi nem jó amig nem ők vannak hatalmon.. de ez jó..mert fáj nekik..belemar a húsukba.. esténként felsirnak.. 4évente felcsillan a remény..hiszen karigeri is megmondta..meglehet a 2/3ad is.. meg is lett :DDDD..utána megy a szipogás. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 23:06
Előzmény: #106860  signal2
#106930
sajnos tapasztalhattuk mit művelnek a libsibalosok.. lásd mszp szdsz koalició.. elloptak mindent ment az állandó megszoritás
te csak felmondod a leckét..lop lop lop..de nyakig jártatok a kedvezményekben..ha mellette mindent loptak akkor valamit qrva jól csinálnak nem?
nem az embereken hanem a multikon szedték be az adókat..rájuk nyomták a terheket..folyamatos volt az adócsökkentés a népeknek.. és a támogatás. 
Szerinted nem politikai nyomásgyakorlás van itt eu részéről? 
Euban ide is meg több országba is megüzenték a választóknak tudják hova szavaznak mert megjárják.. azért ez elég durva nem? Amikor megválasztották orbánékat azt mondták ki kell öket véreztetni.. gyurcsóti is azt mondta 4-5 hónap és olyan helyzet lesz amikor új választásokat lehet kiirni.. 
Nudli
Nudli 2023. 06. 09. 22:59
Előzmény: #106863  geza77
#106929
Ereszes jóskát kitették a politikából. Ahogy minden olyan politikust képviselöt aki nem tartotta a fideszes értékrendet...pl borkai.. Más pártnál láttál ilyet? 
1956-os Vitézi Lovagrendhez mi köze a kormánynak? ezt a vargaviktor bohócot ők avatták lovaggá.. elvállalt valami szinházas munkát..lehet ezzel fizették ki.. 
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 22:05
Előzmény: #106921  431145
#106928
Aki gyakrab bérmálkozott, annak ez megjár. 😉
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 09. 22:03
Előzmény: #106922  El_Kebir
#106927
Minősítettem en a te véleményedet? A vélemény, mint saját igazsága a véleményalkotónak - SZENT és respektálandó, mint saját látásmód a dolgokról.  Az a szégyen, ha ezt nem tisteled! 
________
________ 2023. 06. 09. 21:47
Előzmény: #106924  badsector1
#106926
A fidesz fanok legalább azon elgondolkodhatnának, hogy egy ruszki agresszort támogató valakire szavaznak...
Ezzel ők maguk is az agressziót támogatják
Tudjuk: Béke... 😀
badsector1
badsector1 2023. 06. 09. 21:01
Előzmény: #106921  431145
#106925
 Mi gyúúúúrcsányunk , aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a fidesz 2/3
sityaki 2023. 06. 09. 19:03
Előzmény: #106906  makasipasztor
#106923
És hogy utálhatták mindenütt a munkatársai...
El_Kebir
El_Kebir 2023. 06. 09. 18:00
Előzmény: #106918  Sehmet
#106922
Már megint a mellébeszélés... gondolom ezekben az esetekben is indult etikai vizsgálat és rektorhelyettesi "kegyelem" mentett... de még véletlenül se elítélendő. A mentegetőzésed meg szimplán hiteltelen, pont a hozzászólásod erősít ebben, nem elítéled, hanem csak a másra mutogatás megy benne! (gondolom "csók"-ot, csak ner-es kaphat tőled, holmi senkiházi "támogatói vonal" nem...)  Szégyen, ahogy reagálsz dolgokra!
431145 2023. 06. 09. 17:57
Előzmény: #106918  Sehmet
#106921
ez a Gyurcsány nagyon be van égve a jobb oldalon, talán még a miatyánkat is ezzel kezdik!