NickJ

Regisztráció: 2016-06-07 16:02:17

Hozzászólások száma: 32

Utolsó hozzászólás: 2021-06-18 21:17


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 21:17
Itt van egy aktuális link, hogy bele ne zavarodj a Google használatába: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita
Idén éppen Szlovákia előtt vagyunk. Úgy tűnik, ez a nyár is a Covid jegyében fog eltelni. Ha ez még 1-2 évig folytatódik, akkor gyorsan le fogjuk előzni a déli államokat is, mert őket érinti ez a legdurvábban.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 07. 05:07
"Izraeli rendőrök őrizetbe vették és összerugdosták az al-Dzsazíra újságíróját Jeruzsálemben"
írja a 444 (!). Gyorsan betöltöm a New York Timest, hiszen ők, mint a sajtószabadság védőangyalai, biztos percnyi késés nélkül a címlapon hoznák le, ha ez a 11 éve szüntelenül a fasizmus felé sodródó Orbanisztánban történne. De... semmi. Ki érti ezt ^_^
 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 06. 06. 18:32
Tökéletes eddig az előválasztás, Geri máris félig leamortizálódott az egyetemi csalásaival. Egy semmihez sem értő csaló kabarészínész :-)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 29. 16:49
"főként brit antirasszisták"
A képeken lehetett látni, hogy a Jewish Socialists nevű csoportocskáról van szó (jewishsocialist.org.uk). Az oldalon belül comrade-nek szólítják egymást és deklarált céljuk egy demokratikus szocialista társadalom felépítése. Ismét egy tökéletes, 10/10 találat - öröm és megtiszteltetés lehet, ha ilyen ellenségei vannak az embernek. Ők az igazi, nyíltan marxista ellenség, de ehhez hasonló mozgalom nálunk már régen nincs - itt csak posztkomcsi maradványok és hiszteroliberális belvárosi értelmiségi hálózatok vannak.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 28. 08:48
Az "érdemi kérdés" az volt, hogy örökölnek-e Orbánék Gaith Pharaontól, meg hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent-e a miniszterelnök saját maga szerint. Ilyen primkó személyeskedésekre nem lehet más választ adni, attól a szerencsétlen földbuta Mártikától ennyi telik.
 A legtöbb országban még annyi brand sincs, mint nálunk. Németországon kívül senki nem tud megnevezni német politikust Merkelen kívül.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 27. 08:47
Gyurcsány Klárikának ismét rossz napja lehetett: újabb ország mutatott ajtót az EU-nak. A derék svájciak nem kértek a brüsszeli nyomulásból. Figyelték egy darabig a próbálkozásaikat, mint egy gyanús, piszkos ruhájú hajléktalant, aki el akar csenni valamit a lakásból. Talán a brüsszeli vakcinakatasztrófa volt az utolsó csepp a pohárban.
Búcsúzóul még megkapták a szokásos fenyegetőzést, de ezen ugyanúgy mosolyognak, mint mi, magyarok: egy pókhasú könyvelő hadonászik csak a töltőtollával.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 22. 20:36
Most írja a HVG, hogy Karikó Katalint is beszervezték III./II.-esnek. Erről persze ő nem tehetett, csak áldozat volt. És ki volt a beszervezője? Salgó László, a Megyó-Gyurcsány kúrmány országos főkapitánya. 10/10, perfect score.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 22. 20:03
Az égvilágon semmit sem szorít vissza az illegális bevándorlásból egyik intézkedés sem, ez csak a szokásos HVG-s hazudozás. Mindegyik csak további legális bevándorlási lehetőségeket ad távolabbi országoknak, ami semmilyen módon nem érinti az EU határánál toporgó milliós tömeget. A magasan képzett réteg nagy százaléka valószínűleg orvos, ami dupla ocsmányság - minden egyes orvos elszipkázása ezekből az országokból emberéletbe kerül.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 22. 01:29
"akkor azt el kell fogadni"
Hiába pattogsz egy fórumban, hogy ezt vagy azt csináljanak mások. Ha Jakab lesz a jelölt, akkor fürtökben fognak távol maradni a DK és az MSZP kádári nyuggerei, ha meg a Klárika lesz, akkor sok jobbikos nem fog elmenni szavazni. Ez elkerülhetetlen. Választás előtt, ha új a pártelnök és még viszonylag ismeretlen, akkor a saját szavazóit is komolyan meg kell dolgoznia, hogy ne csökkenjen a szavazói aktivitás.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 20. 06:25
Az USA-nak mindig akkor támad kedve más országok adóit emelni, amikor éppen adóemelésre kényszerül - most éppen a hatalmas Biden-féle pénzszórást kell majd adóemelésből fedezni, és milyen jó lenne már, ha néhány balek ország is megemelné az adóját, hogy ne oda menjenek az amcsi cégek. Szuper, igazi jenki elképzelés.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 18. 09:21
Könnyű dolga volt Rákosinak, olyan állatok segítették a munkáját, mint az egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt nagypapája. De orosztudása miatt még így is szellemi óriásnak érezné magát a semmilyen nyelven sem beszélő másik ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 12. 13:19
Úgy tűnik újabb demót kapunk a multikulti társadalmak harmonikus működéséről, ezúttal Izraelből. Itt Mucsán csak álmélkodva nézünk. Az Ease of doing business világbankos rangsor szerint Izrael 17 hellyel előttünk van, ki gondolta volna, hogy a tömeges rakétatámadás a főváros ellen és az etnikai alapú polgárháború segíti az üzleti életet.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 08. 07:50
Az még legalább egy év, most az előválasztásnak csúfolt kutyakomédia következik. Karácsony már bejelentkezett a jelöltségre az Economistban, csak a választóknak nem szólt még, ők ráérnek. Tényleg elvárják a DK-tól és a Jobbiktól, hogy a saját elnökeik helyett rá szavazzanak, még arra is alkalmatlannak minősítve őket, hogy jelöltek legyenek?
Elég ez a rövid demó az ellenzékből, és 2022-ben jön a következő kétharmad :)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 05. 05. 18:46
Az USA soha nem volt liberális állam, legfeljebb egyes kisebb részei. A foglalkoztatottak száma hiába nő, az amerikai gazdaság elkezdte végleg elveszíteni a globális dominanciáját. A félvezetők terén korábban szerzett óriási előnye mostanra teljesen elfogyott, elég ránézni az amerikai tőzsdére. Kriptovaluták és más hasonló kamuproduktumok tombolnak valódi termékek helyett. Még egy pár évig kitart a korábbról szerzett lendület, utána meredek lejtő jön, miközben társadalmilag már inkább emlékeztetnek Brazíliára, mint egy angolszász országra.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 04. 29. 09:15
"52%-uk elégedett a demokrácia Magyarországon belüli működésével" - mik vannak, Jourová látta már ezt?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 04. 04. 07:00
Egy év van hátra a választásig, a Politico szerint (https://www.politico.eu/europe-poll-of-polls/hungary/) az előző választás idején a Fideszre szavazni akarók aránya ugyanannyi volt, mint most (49%). Összességében csak minimális átrendeződés zajlott le 2010 óta, illetve két említésre méltó esemény történt, az egyik a migráció, ami már nem érdekli a társadalmat, továbbá a pandémia, aminek hatásait a közvélemény nem igazán köti politikai oldalhoz. Nagy valószínűséggel a 2018-as eredmény ismétlődése várható, ugyan mindig van esélye meglepetésnek, de ilyen nem történt 2010, 14 és 18-ban. Az utolsó nagyobb mozgás választási preferenciában a hitelválság idején történt, az ugyanis ráégett a Gyurcsány-kormányra és 20 évvel a rendszerváltás után a kádári kisemberek súlya is jelentősen lecsökkent a szavazók között. A ki kinek a hajóján/repülőgépén utazott és ki kivel dugott híreknek szinte semmi látszata nincs országos szinten se pro, se kontra.
Dióhéjban ennyi, az eredmény meg úgyis kiderül egy év múlva.
  
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 28. 22:10
Ezt hittétek 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban is, aztán csak a keserű átkozódás maradt, a "Kivándorlok Németországba/Hazamegyek Izraelbe". A Tiborcz-törvény villámgyors elfelejtéséből kiindulva ("Nem úgy gondoltuk...") még csak reménykedni is kár.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 25. 15:49
Valaki megsúghatta volna a tökkelütött EU-s bizottságnak, hogy egy durva Brexit kellős közepén nem szerencsés extra biztosítékok nélkül vakcinát rendelni angol cégtől. Az angoloknak soha nem voltak gátlásaik Európával szemben, és nagy tételekben fogadnék rá, hogy az Astra Z kapott némi bátorítást a brit titkosszolgálatoktól. Úgy fogják rugdalni az EU-t, hogy Putyin elsárgul az irigységtől.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 23. 01:51
Parizeres Jakab, aki most törte össze a tízmilliós Octaviáját? A saját anyja is kiröhögi, hogy miniszterelnök-jelöltnek képzeli magát.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 21. 08:28
Igen, valóban ritka nagy idióta volt a barátod a 0%-os devizahitellel. De természetesen nem tanult belőle, gondolom Orbánt hibáztatja a Gyurcsány alatt felvett hitelért.

friss hírek További hírek