Hát én már zártam is a longomat kis nyerővel,mert én még esésre spekulálok.A téli készletek feltöltése még folyamatban van USA-ban. A tárolt készletek múlt heti adatai alapján kevesebb a tárolt gáz mint tavaly ilyenkor ill. az ötéves átlag tekintetében is kevesebb.Ahogy Magicmaan kolléga írta korábban a gáz jelenleg sávozik 2.85-3.15 között durván úgy két hónapja ez megy.Jelenleg esik a gáz,de a mozgásában ez a 3-4% -s változás benne szokott lenni fel ill le irányba.Én még azt érzem,hogy le fog menni 2.85 -2.9 közé vagy az alá akár 2.8-ig is és onnan fog majd látványosan megindulni felfelé 3.15 feletti szintre akár 3.2 felé is.De ehhez hideg is kellene ami most nincs USA-ban.Figyelni kell a natgasweather előrejelzését ill a nyitott short és long poziciók változását a Henry Hub Natural Gas Futures tekintetében az EIA honlapján.Én most gáztalan vagyok,várom az újabb beszállási lehetőséget.Remélem tudtam Neked segíteni!Sikeres kereskedést kívánok!
:-)
:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.