NG 1W: https://s1.postimg.org/5dzh2awcof/NG-1_W.png NG továbbra sem remekel. Long setupban csak 3,17 felett érdemes gondolkodni. Egyelőre azt valószínűsítem, hogy NG hosszabb távon leesik legalább 2,4 alá. A piros vonalról még pattanhat egyet fel (max zöldig), de pár héten belül letörheti, majd visszateszteli és irány le. Az elképzelést erősítené, ha a havi gyertya vaskos pirosra sikeredne.
a piac merre megy, az a lényeg, nem az, hogy milyen volt az adat. na mindegy, csak egy ötlet volt, hogy lejjebb hozzad a breakeven-ed, mert ahogy előbb írtam, ez nem nagyon lesz 60, amint látod, már az 52 feletti szint is sok volt neki...
nem ezt írtam tegnap este?.... tudom, certid van, abban elég drága ki-be ugrálni, de megpróbálhatnád eladni, lentebb visszavenni... mert nem nagyon lesz ez 60 mostanában, de még 55 se nagyon... hacsak a kurd dolog nem eszkalálódik....
mátol van valami olajipari rendezvény az oroszoknál, opec főmuftik is ott lesznek.kisebb speki meglódíthatja felfelé, de 52-53 fölé nem várnám. ha meg nem mondanak valamit, amit a piac is szeretne hallani..... akkor biza megint 50 alatt lesz.
Van egy "elemző" faszi a gázban, valami Satendra. Elég lett volna lekereskedni annak az ellentettjét, amit írt eddig! Igazi kontraindikátor, hihetetlen faszi, azt írja, hogy a gáz csak azért esett be ide, röpke -4%-ot, hogy a medvéket elzavarják a bikák :D :D :DSőt még most is az írja, hogy ez a medvecsapda, és akkora bull van, mint a fene.
Vagy nagyon hülye, vagy fizetett beültető.
Sziasztok!
Az Ensco - Atwood tranzakciot hogyan latjatok? Ensco vetelen torom a kobakom, olvasgattam eleg sokat, inkabb pozitivan latjak az felvasarlast (es valoszinunek azt, hogy megvalosul).
WTI egyelőre a várt útvonalon halad. Elképzelhető, hogy felszúr 51,1x-ig (de nem kötelező), utána 49,4-ig leesik.Hosszabb távon most úgy néz ki, hogy ha a 49-es szint megtartja, akkor kínlódva de felmehet 59-ig. Az emelkedés nagy valószínűséggel egy hármas szerkezetű ED szerű csapkodós alakzatban fog megrajzolódni.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.