Valamiért én is úgy érem, hogy van még benne egy kör felfele , és nem érzem elérkrzrttnek a short nyitást , de ez csak az én megérzésem szvsz .
A másik probléma, hogy 03.25.-el lejár a certi, ha addig itt oldalaz, vagy ez fölött 20-30 pontal, elcseszve az egész, mert lejár a certi :)
Még nem.
Ez az a szint ahol már be lehet próbálni venni shortot. (nem nagy mennyiséggel)
Nagyon sokan vettek tegnap és ma is.
De a kockázat persze mindig ... :)
De itt meg van az esély az esésre. Azért szint. :)
Én mindig pesszimistábbak közé tartozom az gáznál, így én még felfele várom, de a sokan nem.
ha nem tud erről a szintről lefordulni, akkor fel a 3,66-3,67ig is akár.
Én azért tegnap vettem shortot. De Gizinél soha sem lehet tudni.
Olajnál is kiszámíthatatlanabb.
Jó ötlet a topic, bár ezek elférnek a Mi lenne ha pénzed lenne topikban is.
Maci jól leírta a gizi szinteket, onnan csak lefordul.
Eur-usd elindulhatna lefelé. Forintunk szép kis longom van, EUR-JPY izzaszt rendesen.
Olajat továbbra sem figyelem.
Olaj - 91 dollár felett
Órás: Tegnap sikerült az 91 dolláros szint fölé keveredni, így a kiépült dupla alj formációból további emelkedés indulhat. Az átütő lendületet még nem jött meg, de a 200-as mozgóátlagot áttörve bátrabb vételek érkezhetnek. Első célárat 92 dollárnál találjuk, majd felette a 92,50-es ellenállás állja útját, második célárként a 93,50-es szinteket jelölte ki.
Az emelkedés érdekében a 90,60-as szintnek tartania kell, különben a kitörés kudarcba fullad és további esés elébe nézhet.
4 óráson látványosabb alakzat nyakvonala felett konszolidálódik, mely jó előjele a további emelkedésnek. link
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.