Gizi ára jelenleg 2.873.A csütörtöki EIA jelentés lesz érdekes.Mert ugyebár jelenleg forró október van,de a gázkészletek eléggé megcsappantak.És hát a tárolókat fel kell tölteni.Elég egy coldblast betörés Kanadából és máris 3 dodó felé kúszik az ár.Én már nyitottam longokat 2.85 környékéről.
WTI rövidtávú mozgására jelenlegi számítás szerint két alternatíva van. 1. Ha ma legalább 50,3 felett zár, akkor a 49 szint támaszként funkcionál tovább és egy ideig még pattoghat itt az árfolyam. 2. Ha ma a mostani 49,7x szinten zár, akkor az a valószínűbb hogy egy mélyebb korrekciót? csinál és legalább 48,6 alá esik.
NG nagyon nem néz ki jól. Ha innen 2,85 környékéről erőteljesen megindul le, simán meglesz a 2,52 tesztelése. Én már pénteken zártam a gáz-részvény longjaimat.
lehet h most jön majd a konkrét, az 59-el együtt...:) 10 dolcsi pont 2 millával lenne több a portfoliom kb, de dollár függvényében lehet h még többel is....két hónap van rá még...eurocent támogatod...? :) (mondjuk úgy h átutalod a 2 millát...:D)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.