Gáz alja 2.827 volt eddig,hát innen emelkedhetne a jelentés pedig bika volt,de megint a manipuláció miatt nem emelkedett.A múlt heti jelentés után is csak du. 5 után kezdett el az ár kilőni és fel is ment 3.04 felé.
Bocs az olajosoktól,de a gázban mindjárt jelentés,a celsiusenergy.net szerint bullish lesz az EIA weekly report-ja.Kiváncsi vagyok már szépen betáraztam longból.Többieknek sok sikert! :-)
Most vagyok gép előtt és látom a gáz visszatöltötte a tegnapi rést 4 óráson most egy piros gyertya kezd formálódni.A mai long beszállóm 2.95 alatt lett volna,ill. shortot 3.025-től indítottam volna.égyik se jött be.na majd holnap.:-)
WTI-t megtámasztották elég rendesen. A napokban indulnia kellene fel, de előtte még leszúrhat 51,3-50,4 sávba, meghintáztatják egy kicsit (de nem kötelező). Az sem kizárt, hogy ismét megnézi a 49-es szintet és csak utána indul fel. Meglátjuk.
NG a héten felszúrhat 3,09x-ig. Ha a hetet legalább itt zárja, akkor a következő héten megpróbálkozhat a kitöréssel. Ha kb két héten belül nem sikerül 3,18-3,2 felett zárnia, akkor vagy határozottan lefordul és délnek veszi az irányt, vagy még egy ideig oldalazni fog. 2,752 alatt az esés a valószínűbb.
http://www.natgasweather.com/Íme,hogy milyen az idő USA-ban.A gázfogyasztást meghatározó Nagy-tavak és a keleti part fuldoklik a hőségben,októberben!Ez látszik jelenleg a price-ban!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.