igen tudom....egyértelműen és több pozitív hír kéne egymás után és ez nincs sajnos....opec is nagyon rosszul csinálja sajnos....ilyenkor rá kéne kapcsolniuk, nem ezt teszik....
Gázban is megy a speka...Kb. 32% pluszban voltam, erre ma zutty, nullás vagyok :)Persze zárni kellett volna, de.. a múlt heti készletadat bullt jelzett nekem.Erre a natgasweather ma írja, hogy 90 fahrenheit fölötti hőmérséklet is lesz.. egyből szórni kezdték. Nem gyenge manipula, persze 32-35 C fok.. haha lehet, hogy valahol USA déli csücskében egy kazánházban...
No mindegy, kitartunk, kitartás!
hidd el senki nem tudja a tutit, minden csak és kizárólag spekuláció :)
lehet valami sávos kilépés lenne jó ha az Neked megfelel de nyilván az is lehet egy stratégia, hogy kivárod hátha igazad lesz és ki tudsz jönni 60 dolláron ..........
ez egyedül a TE döntésed lehet senki másé
ez nekem nem jó, de küzdök tovább...bíztam az 55 körüli árban nagyon-nagyon, meglátjuk...igyekszem kitartani....azért háromszor megszívatni egy éven belül az alapokat....az több mint brutális...
Az olajos cégek pénzügyi adataiknál már a második negyedévben látok javulást. A DO nagyon rendben van. Kockázatok a RIG 12 hónapon belül fizetendő 856 millió dolláros jelenlegi adósságában van, de ez sem jelent nagy problémát, mivel a cégnek több mint 2,4 milliárd dollár készpénze van. Hasonlóképpen a NE-nél, ahol 250 millió dollár fizetendő összege van, de több mint 600 millió dollár készpénz áll rendelkezésére és 2,4 milliárd dollár áll rendelkezésre a hitelkeretén. Szerintem fundamentális és TA alapon is nagyon alul értékeltek, ezeknél egy dupla/tripla is lehet 0-3 év alatt.
Ez csak firka részemről... Mondjuk úgy álom, nem is dédelgetlek.Mostanában nem a lajost követem. Csak fel kaptam a fejem egyes topicokban, hogy egyre többen felfelé várják. Ejj mondom akkor csak rá kellene pillantani, de eddig szép trendben mozog felfelé és pl most vételi zónában lehet mondjuk egy 50,4 -es SL-el...
nekem teljesen jó lenne, ha jól olvasom akkor decemberre 58 körül, januárra 62 körül, nekem tökéletes lenne...legyen...:) meg bírjam is ki, de akkor innen 55 ig kéne mennie, majd vissza 51.53-ig, majd úgy 62-ig ?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.