link
Már a mester is kongatja a vészharangot...arany ezüst fel... VIX meg ATL közelében őgyeleg... németek amcsik csúcson... balu nehogy még a opiba is odavesszél...
Lehet csak én látom a jeleket borúsan (mint mindig), de úgy tűnik mintha Radagast már keresné azt a Morgul tőrt Dol Guldur sötét és elhagyott erődjében :D
link
köszi, bizakodom, nekem már 60-65 kéne lassan, nem értem a hurikánra esést, mert a háttérben csökkentik a kitermelést is és a hurikán Venezuela felé halad....én egyre inkább manipuláltnak érzem az olajárat, csak a módját nem tudom elképzelni, hogy tudják megcsinálni ennyire összehangoltan, sokat tanultam ebből nagyon, ha ebből kijövök, és nem lesz elegem, jól fogom tudni kereskedni olajat, kifigyeltem...már tavaly is, csak valami azt súgta h elmegy 70 fölé, na ez nem jött be....de ahogy jött ez a hurikán, ha úgy jön h nekem jó, akár mehetett volna 55 főlé, szóval...meglátjuk, kíváncsi leszek...
Balu, lehet, hogy jó hír neked: erősen csökkent a speka long pozik száma a WTI-n, egy hónapja még 486k, most 365k.
link
Viszont ennek ellenére az ár stabil maradt, én csütörtökön vártam egy letörést 45 alá, de 46 alatt erősen megvették, így ma zártam a shortjaimat kis profittal, nem akartam hétvégére benne maradni. Az aug. 1 óta tartó eső csati teteje kb 47.6, ez már nagyon közel van. E fölött pedig 48.6 körül a március óta tartó eső trend teteje.
Ha ezeket átviszi valahogy az nagyon erős long jel.
10 év alatt azért nem a nullán vagyok tőzsdében :)
Csak úgy hallani egész közelről egy olyanról, aki ezt csinálta, és hatalmas vagyonokat 20millió dollárokat skalpoltak..
"hanem valamelyik ügyféltől kölcsönvett pakkot bedobja ütnek ki, aztán visszaveszik..."
ezt hívják shortolásnak. Az hogy más ügyfél pakkjával teszik az meg a budacachnél volt menő, amíg be nem dőltek. Ezeknél is addig megy ez a trükközés mígnem ellenük megy a piac s nem tudják csak drágábban visszavenni
persze majd most arról cikkeznek, hogy a dollár erősödik ezért csökkenhet a dollárban denominált olaj ára :o)
mindig meg lehet magyarázni mindent UTÓLAG :o)
lásd konkrétabban: A nyersolaj készletek 5,39 millió hordóval 457,7 millió hordóra csökkentek a múlt héten, ami 2016 januárja óta a legalacsonyabb érték.
totál manipuláció van olajban, de mindenhol máshol is, most mintha fordult volna a dollár jönnek hozzá a cikkek, adatok...
csökken folyamatosan a túltermelés olajba, ma nyilatkozták h a hurikán miatt visszafogják magukat a kitermelők, hiába minden, nincs reakció...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.