Van is miért izgulniuk. Saját(!) elméletem és meglátásom szerint 34 lesz az alja,ha az alá megy akkor rövid távon ezen a szint alatt fog maradni. Ha viszont 34ről felpattan 40 majd 55 a célárfolyam (nálam).
Gáz esetén úgy látom 1.750 és 1.650 között lesz az alja nem gondolom,hogy az alá menne hosszabb távon. Felpattanás esetén 2.350 a saját céláram.
En voltam, ugyes huzas volt :-) a hetvegi kockazatok miatt leptem ki belole, es vissza mar nem szalltam. Ertelmezheto penzt mar nem lehetett volna keresni vele, ugy iteltem meg :-) ugyes voltam, mint mindig :-)
Most lusta vagyok visszakeresni, de volt hozzám hasonlóan másik nick, aki múlt pénteken az OPEC hír hatására vett wti short certit, majd még aznap kimenekült belőle, mert akkor még úgy nézett ki, hogy 40 fölött tartják és lehet bullish fordulat. Remélem ő azóta visszalépett shortba én már/még nem, túl drága volt már..:)
Hát igen. Pont ezt néztem én is. Azt hittük foghatja a 40 pszichológiai, aztán jött a 39 előző alj, aztán jött a 37,80 alj, aztán most jön a 35, aztán igen ott a heti kanóc vége 33. :D :D :D (kínomban röhögök)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.