Csak tl32 van. Közel a korlát és szerencsés esetben is csak 3 ft a maradványérték.A kötési ár közel van a korlàtárhoz...... Visonkád van még? Elég meleg lett otz a pite.
Azt a certit ne vedd meg.szvsz.
"Természetesen igaza van az közzétételi információkkal kapcsolatban. Sajnos technikai okokból egy napig szüntelt az árjegyzés. A kollegáim úgy informáltak, hogy a mai napo minden helyreáll.
További kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre. "
Még nem léptem be, igazából most nem nagyon akarok Brentet venni, hogy az amerikai olajexporttilalmat feloldják, illetve Libiában tüzszünet várható. Irán ellen is feloldják a szankciókat heteken belül.
Nem akartam elhinni, de tényleg 2es lesz az olajár elején nemsokára.
Mint a nyeletlen fejsze. Pedig, annyira nem szar a helyzet, USA fogyasztás folyamatosan nő, jönnek az újabb és újabb felhasználási területek, pl. most akarják átállítani a vízi közlekedés egy részét is (pl. partiőrség) gázüzeműre dízel helyett, hogy ne szennyezzék a vizet. A gond az, hogy a kitermelésük még mindig felfutóban, talán az utóbbi pár hónapban látszik valami tetőépítés, és innen visszaeshet. Ott, amikor a csökkenő kitermelés, és a növekvő igény is az árnak dolgozik lehet majd egy nagyobb felpattincs, de az még hónapok. Addig csak a hidegben bízhatunk :)
T32 certi eladási árjegyző már csak 70-n. S ez is 3Ft-s maradványértékes certi, ezt jól elcseszték szerintem. Mert ha 30 Ft-s lenne, akkor az ember bátrabban belevenne, de így..
Még egy kérdés. ha elfogyott a certi, az árjegyző a vételi oldalon leköveti a hivatalos olajárat, vagy csak annyiért vesz amennyiért ő azt gondolja? Tegnap 510-nél azért kicsit alacsonyan állt ahhoz képest, hogy mekkorát ment fel lajos.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.