Hát kimondottan olaj vonatkozású adat nem lesz. Ellenben azért ennyire nem nevezném jelentéktelen napnak a mait. Munkanélküli segélykérelmek adatok mellett lesz még néhány dolog. Nem beszélve a 16:30-as gáz adatról, ami sokszor az olajban is érezteti hatását. Korábbi alj, 36,80 már csak egy leheletnyire van, az valószínűleg meglesz, a kérdés inkább az, hogy onnan tovább esik e. Szerintem nem, de fogjuk rá, hogy poziból beszélek, mert beálltam 36,90-re limit vétellel.
A gaz le kell szurjon a 4 eves, 1.90 supporting, vagy az ala egy kicsivel. Az eltarthat meg 2 hetig. De aztan, a januari idoszakban, meg kell indulnia fel.
Köszi, te csak technikailag nézed, vagy figyelembe veszed a valós adatokat, dollár árfolyamot,készleteket, időjárást /nyugatra, és középső területekre megjön a tél, New Yorkban még 20 fokot várnak a lehűlés előtt/, a dollár pedig zuhan, nekem két milla van benne kicsit idegesítő, 1,7 elé már nem vársz egy 2,3, 2,4-es felszúrást
WTI 1D: link
Elképzelhető, hogy nyúlós lesz a történet. Persze még mindig nyitott a tér a korábban jelzett 4x szintekig, de most kivárás van részemről. Egyelőre további esésre tippelek.
Olajos cégeknél (PBR, HAL) is megfigyelhető, hogy a mostani WTI fel impulzus egyelőre csak réstöltésekre volt elegendő, aztán ki is fulladt az emelkedésük.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.