Te.nyleg drukkolok és én is minimum egy napon elüli tizest látok benne készülnek is folyamatosan a stop buy megbìzásaim
Más olajban a nagy kasza 35 dplcsinal jott el a profiknak (opciók) felve merem megjegyezni.de valahol ide vart az aljat mikor torte a 74 et.
Kitartast
Köszönöm a biztatást, remélem a kivárás nem elvérzés, egy éve kb jan 12.-én egy nagy olaj-gáz zuhét követve 1 nap alatt emelkedett 25%-ot a gáz, gondolom ott a shortosok véreztek el
Ezen a horrizonton már az inflációval is lehet korrigálni, hamár dollárban számolunk. A jelenlegi ár egy 2000-es kb. 25 dollárnak felel most meg. Mármint az olaj.
Az utóbbi pár nap után kétlem hogy képes lenne érdemben fellőni de ha belenyitnék megint csak elmenne a pénzem ahogy mindig.
Szeptember elejétől nézegetem tanulgatom a kereskedést kicsit rajzolgatok néha de fogalmam sincs jó nyomon járok e vagy sem :D
Nekem ez a rajzom van most igaz sose hittem a rajznak már azt se hogy 44 alatt lesz az olaj azt meg pláne hogy 40 alatt is lesz.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.