Ennyi vereség után amit 2010 óta rátok mértünk én helyedben már írni sem mernék.De azért folytasd,hogy a győzelmünk tuti legyen a 4/5!!Ez mondták az elemzők ez már gombócból is sok!850.000 fő eltévedt kisbárány!!
Látom, teljesen fogalmatlan vagy, ezért segítek, hogy ne kelljen teljes sötétségben élned! 1, adót nem a kormánynak fizetsz, hanem az államnak... ha nem lenne világos, a kettő rohadtul nem ugyanaz, ahogy Vezéred sem egyenlő a magyar néppel. 2, ebből következik, hogy a kormánynak pénze sincs, az is az államé... a kormány egyedül arról dönt (normális esetben társadalmi és szakmai párbeszédek után) hogy mire költi az állam pénzét... Na... elsőre ennyit, nem szeretném túlságosan leterhelni az agyad! Ha felfogtad, hogy mi a különbség a kormány és az állam közt, akkor majd szépen, lassan elmagyarázom azt is, hogy miért nagyon fontos például a hatalmi ágak szétválasztása, vagy nota bene, a gyülekezési jog szentsége bízom benned... tudom, hogy sikerülni fog neked is.. m a 10 éves kisfiam már különbséget tud tenni
Sajnos nem én vagyok.De kész az adóbevallásom 7,3 milliót adót kell fizetnem május 20.-án.Húzzál bele Te is mondaná az mszp!!!Sikeres kereskedést az opusban és a molban is.Az autót még csak gyűjtögetem Kenyeres 4!
NEW OPUS GLOBAL