Sajnos pedig benne van a pakliban. Nem tudom, hogy emlékszel-e, de pár hónapja a 400 Ft olyan beton/atom/hipertámasz volt, hogy senki nem gondolta, hogy el fog esni... aztán elesett, először csak pár forinttal, aztán kicsit lejebb mentünk 10-20 Ft-tal, aztán mai nap már a 300 Ft alatti szintet is megnéztük. Nekem az a tapasztalatom, hogy amire semmi esélyt nem látok ennél a részvénynél, az biztos, hogy bekövetkezik, sajnos. Őszintén kívánom, hogy neked legyen igazad.
OFF Halálzóna / The Hot Zone (2019) A Halálzóna 2019-ben játszódik, abban az évben, amikor Magyarország területén első alkalommal mutatták ki az Opus 300 alá esését. A kórral, melynek akkoriban nem volt ellenszere, és amelybe a fertőzöttek kilencven százaléka belehalt, egy bátor longosokból és kisbüfikből álló csapat szállt szembe. Eddig két rész jelent meg. Egyik múlt héten, a másik ezen... :-) ON
Sajnos az ERSTE certi korlátára nem hiába 150 Ft... Szerintem kb. 148 Ft-ig leviszik, oszt majd onnan fordul, ha már mindenkit is kivéreztettek. Ne legyen igazam, mert azt már csak nagyon kevesen fogják túlélni.
Ez a cikk csak a lenyomást segíti, semmi érdemi infó, adat nincs benne, hogy a választás befolyásolja a nyereségtermelő képességet. Ezt valami zseni írta. :-)
NEW OPUS GLOBAL