Nanus koma elmelete elbukott megint.Megmondta hogy emelkedni fogunk.Bar o 400feletti arfolyamra gondolt.Majdnem bejott neki mert emelkedtunk ma 294-rol mar szedito magassagokba.
Korrekt. Mondjuk én a 611-re hittem ezt... Viszont a könyvekben szereplő részvény árhoz képest akkor az árfolyam túlárazott volt, és indokolható volt az esés. Még akár a 400 is elfogadható volt. Mert a BÉT idén több papír esetében csinált -30% körül. Ami azóta megy az nyomorba dönti az egész céget. A cég reális részvény érteke, nem harmadolódhat le TÉNY nélkül. Az nonszensz... Ez egy akkora b@szott rejtély ami itt megy, hogy hihetetlen. És aki questorozik, meg budacashezik az nettó hülye, mert ilyenről szó sincs. Nem tud ilyen történni. A nagy tulajok cselekvés nélküliségét nem értem. Így valószínűleg pontosan tudják mi történik, és azok is akik a napi több mint 1 millió papírt megveszik. Mert kicsik már nem veszik az 100%, ahhoz fosik mindenki.. Ez miatt vagyok még úgy ahogy nyugodt..
Na akkor ez nagyon jó mert már szinte semmi esélyt nem látok, hogy mondjuk 500-ig felmenjen arra végképp semmi esélyt, hogy 800-ig menjen. Szóval a tapasztalatod szerint amire semmi esély nem látható az rendszerint megtörténik :)
NEW OPUS GLOBAL