Szia Gyuri Teljesen igazad van. Én borzalmasan unom a sok sok fröcsögést, ami itt megy. Nem is értem hogy bírod. Teljesen egyértelmű hogy birodalmat építenek, és jelenleg nem a legfontosabb az árfolyam. Nincs itt semmi extra, csak mi agyalunk bele mindent. Az OPUS az ország egyik legnagyobb cége lesz vagy így, vagy úgy, és meg fogja hozni a GDP 1%-át. Ez a távlati cél. Ők profik, az oda vezető út másodlagos. Én 2 évig olvastam a fórumot a régit, majd ezt, az utóbbi időben többször beírtam építő jelleggel, közös gondolkodásra hívva mindenkit, de az eredmény az lett, hogy nyalom a vezetőség seggét, meg lila köd, meg alteregóim vannak, meg tudjukki, sorolhatnám. Szórakoztat, de tegnap este rájöttem, hogy nekem erre semmi szükségem nincs. Venni fogok még opust, de ide nettó időpazarlás bármit is írni. Inkább legózok a kölkökkel..
És ahhoz mit szólsz , hogy vették is ? Ők vajon bizalomvesztésben vannak ? Mert ugye ha igazat adnék, akkor ők is mind el kellett volna hogy adják látva a folyamatos esést. Saját véleményem az, hogy kivárás van, sokan eladták árfolyam nyereséggel, vagy veszteséggel, lehet, hogy vannak akik szinteken ki be szálltak, vagy nevezzük beragadásnak, vannak, akik hosszú időre terveztek beszállni. Szóval sokkal inkább heterogén a banda. DE az árfolyam nem tud véleményem szerint lejjebb menni sokkal, mert az ajtó szűk lenne, és csőd, kivezetés nincsen, a vállalat jövője pedig feltörekvő. Kommunikációban lépni kell, Forrásbevonás tekintetében MOL szinítű hitelminősítést kaptak, a banki adósság egy jelentős részét lecserélik ezzel növelve az eredményt, és akvizíciókra is telik.
Amelyik papír iránt van bizalom az nem feleződik le másfél év alatt. Ennyi. Ezen nincs mit ragozni. És meg sem kell lepődni a bizalomvesztésen/bizalomhiányon. Sokszor fel lettek már sorolva az okai.
Sokmindenről nem beszélnek, De az nem jelenti azt, hogy nem lenne belső kommunikáció , terv, elképzelés a megvalósítására. Hasonlat : PAKS2... állandóan megjelenik a fórumban, mégis tegnap kiderült, hogy Szíjjártó dolgozik a PAKS2 ügyön. Tehát duma nincs, cselekvés politikai szinten igen. Az OPUS esetében én inkább várok cselekvést, mint össze-vissza kommunikációt. Ezen a szinten meg pláne, mert a papír nem spekulatív, valós fundákkal van tele. Az árfolyam tudom pocsék.
Amint látod az egy 07.01 nyilatkozat, akkor és ott semmilyen intézményi befektetőnek nem volt töretlen bizalma itten és még kötvényről sem volt szó. Gizike és gőzeke effektus.
Inkább nanus módba ne menj át. Ő hülyíteni szokta az embereket, gyj előtt előadta másik topicban, hogy neki megsúgták jó lesz a gyj. stb. Ilyenekkel már többször próbálkozott, hogy bennfentesnek mutassa magát, azt sose volt igaz. Maradj meg Zolibacsi üzemmódban.
NEW OPUS GLOBAL