Itt csoda emberek vannak, jövőbe látóak, az életbe mindenkinek sikerül minden. Miest elesne leül és nem üti meg magát. Mert tudja hogy mi fog következni az életben. Becsüöm és tisztelem az ilyen embereket. Én sajnos nem vagyok ilyen képeségekkel megáldva. Vakon vedtem belőle. De ha igy nézzük a dolgokat, melyik az a papír amit lehet venni a tőzsdén ami biztos?? Ennyi erővel be kellene zárni a tőzsdét mert minden át baszás!
Így igaz, de ezt tudta mindenki, most szépen megy vissza, szerintem az sem kizárt, hogy lecsorog 100 alá. Fél év múlva majd újra felhúzzák kb 145-re😁😁😁 ki az a barom, aki bedől ennek?
Lesz a f*szt ez a vesztük! Most is megszavazták őket majdnem 4/5-el, mközben évek óta rohad le ez a fos! Barom a magyar nép, mindig is az volt, 2 fillérért eladta/elárulta a jövőjét az első szembe jövő senkiházinak... a magyarság egész történelme erről szól.
Hát én manapság ritkábban nézek rá erre a minősíthetetlen valamire, de ma néztem a pár napi mozgást. Itt évek alatt semmi nem változott. Felrántás a semmire, azt utána beültetettekre újabb öntés. Egyetlen különbség van. A felrántás egyre alacsonyabb "magasságokra" megy, utána az esés egyre nagyobb. Az eredmény látható. Itt vagyunk a béka segge alatt.
.. ne vegyél ebből a szarból! Annak ellenére, hogy jelentős részét eladtam jelentős bukóval, 1Ft-ot sem tennék be higítani. És még így is maradt sok.. Ne piszkáld ezt. Felejtős rablórészvény. Majd lesz vele valami. Ide csak akkor tegyél pénzt, ha bukni akarsz! Ha most vetted 140 körül, én azt mondom ADD EL!
NEW OPUS GLOBAL