A vonatra valamiért éppen most felülő "kapzsik" rántották rajta 20+ %-kot. A magasról beragadtak meg kényszeres örömmel, szinte hálásan adják oda nekik egykori megtakarításaik maradékát. De ezekben a szankciós/háborús időkben mindkét oldal pörög és stresszel, mert valahol mindenki vmi mutyira számít. :)
Teljesen igazad van, így szépen lassan is mehetünk majd felfelé. Bár a vonatra még csak most vettük meg az új jegyet, de nem szabad itt túl izgulni a dolgokat, mivel azért ez csak az OPUS részvény és szerintem nem kell bemutatni már senkinek, hogy mire is képes.....
tegnap ment +20%-ot, ma is pluszban tanyázik és forgalmacskával, mégis mi a frászt vártok még? teljesen egészséges a mozgása a tegnapi alapján, bármi is a kiváltó ok. Konszolidálnia is kéne ezt a váratlan ugrást, nemde? Aki 3-4-500akról van beragadva, az nem stresszel sztem annyit, mint a vonatra most felülő kapzsik :DD r154, 95 milla, 613K
Jó nagy rali🤣A mai brutàl forgalmat,én is meg tudom finanszírozni,ha kifosztom a zsebeim.Akik ilyen 7-800 meg 1200akat látnak,azok milyen gyógyszert szednek?
NEW OPUS GLOBAL