ment most 20% felett pár nap alatt, van benne korrekció. A cikk nem OPUS , de ki lehet egy két dolgot olvasni ebből másra is https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/kitort-az-otp-veget-erhet-a-szenvedes.762878.html továbbá, ha belegondolunk picit miért is lehet talán már érdekük egy emelkedés: lesz intengritás hatóság(korrupcióellenes) így nem biztos h.oly könnyen lehet, sőt elég nehezen leosztani haveroknak megrendeléseket, eu-s pénzt, vagyis leosztani lehet, de ellopni már sokkal nehezebb lesz. EU kikényszerítette az igazságügy reformját is, erről ma olvasni lehetett, szóval talán a fejlődéshez részvényesektől is szeretnének bevonni tőkét. Elvileg ez a legolcsóbb. Elválik mindenesetre jó h.nem 115 hanem 150 környékén van. menni fog tovább azt várom, várjuk. nem gond ha nem rohan. amit emelkedik kis visszatesztek után tartsa meg. 3-4 hónap kitartás 3 év után nem oszt nem szoroz.
Még zárhat bőven 150 fölött, mivel ezzel bármi megtörténhet..... és a következő pár nap végleg eldönti az irányt. A sok beragadott miatt szurkolok az emelkedésben csak én se bízok a papírban :(
lehet h az pár hónap lesz. és gondolj bele vannak 200 felett beszálltak de még mennyien. én tegnap belemákoltam, és persze ma vissza is buktam, pedig megfogadtam h ezt a szart soha. kitartás Pedersoli
Sajnos ez az OPUS, ami nekem is egy igazi mumus....Ma 150,4-nél vettem majd dobtam 156-nál (de nem vettem sokat). Bár a mai napon eddig nem voltak jók a beszállóim (MOL, OTP és még nincs vége a napnak), így nem is mondok inkább semmit, csak fogom a fejemet....
De éveken át esik semmi logika nincs benne. Vesz valaki ül rajta x hónapot áh esik ez és eladja? Vagy mi? Sosincs az hogy na tartsuk várjuk az emelkedést? Valahonnan mindig jönnek eladók, még a 120 forintost is eladják. Így tényleg sose emelkedik semmit.
K.va anyjukat. Tudtam ha beleveszek ez lesz. Már bánom mint a fene. De én nem értem amúgy ezt a papírt ezt kik adják folyamatosan? Szóval értitek ez a fos csak esik évek óta tehát akik eladják mindenki mínuszba ad el??
NEW OPUS GLOBAL