17-18 ban vettem a papírt, 19 tartottam, év végén én marha alá álltam saját magamnak , és vettem tovább... 20 tartottam tovább és vettem... 21 -ben már csak tartottam és spekulaltam máshol... 22 -ben rájöttem átvágtak, megkarositottak, és hülyének neztek. Ezért mindent eladtam januárban óriási veszteséggel.. Megint a szakirodalom hoz fordultam és jól tettem, tudni illik pénz csinalni jöttem a tőzsdére évtizedekkel ezelőtt... De ebbe a hibába bele estem én is, szerelmes lettem a papirba.. Mindent tudni akartam róla , rengeteg energiát emésztett fel hozzáértők, esetleges bennfenntesek, vagy hozzám hasonló cipőben járok felkutatása eszmefuttatasok vélemény cserék stb... De a szakirodalom többet mondott barkitol, ha egy részvény nem megy felfelé az csak lefelé mehet.. !! És ment is ,és megy is . És én is forditottam, regen is és ma is a közönség nagy része nem shortol, miért? Mert sokkal kockazatosabb mint long ban csucsulni... Lehet mondani barmit de a penzcsinalas az penzcsinalas.. Lehet föl vagy le a lényeg hogy lásd hogy a jó oldalon állsz !! Ez az árnyék bank cegbirodalom nem a tőzsdéről szed pénzt ha szüksége van rá... Egyenlőre az iránya lefelé , és a 4- ig nek is ,tolom ameddig kell ,annyit amennyit csak lehet , csak akkor forditok ha közönség elkezdi venni, vagy a bennfentesek ami nem szokvanyos ennél a cégnél..
NEW OPUS GLOBAL