111-re emlékeztem, de végül is mindegy. Még ma meglesz, ha USA is összefossa magát. Nem mintha sok közünk lenne hozzá, de ez esik mindenre a legtöbbet.
120,6. Ma még lesz 11X, és a közeljövőben biztos megnézzük az Erstes 111-et is. Gratulálok mindenkinek ehhez. A f@szom legyen a sírbaeresztő köteletek!
Nem vagy vele egyedül,de nekem nagyon sokat kellene ahhoz innom,-valószínűleg alkoholmérgezésem lenne,-hogy eladjam.Nem hiszem hogy a sell gombot megtalálnám abban az állapotban.
Én wisky nélkül 220.-ft-on tettem ezt... Azóta sem hevertem ki... Lehet kellet volna nekem is valami szesz. Akkor pont az ilyen kkr félék mínuszoltak pont, azóta esett 100.-ft-ot.
"EU-s pénzügyi (tőzsde)felügyelet is kellene nekik,hogy érezzék a törődést.Ha már asztalborítás ,legyen teljes,-médiával,sajtót bevonva."-ide szintén ezt tudom csak hozzászólni.Ébredni kellene már mindenkinek
annak idején én így tettem, és hidd el, tényleg könnyebb, bebasztam piacira az egészet azt kalap-kabát :) 2019.01.30-án 13:30-kor adtam el az összes részvényt, 471-470-es járon, szép nagy bukóban (nekem csak kb 30 ezer darab volt), ezúton is elnézést, aki megvette tőlem iszonyúan sajnálok mindenkit aki beleragadt, magamat ismerve tuti végighigítottam volna az elmúlt 3,5 évet, nekem is kb ennyi darabom lenne, mint most Neked, és én sem érteném ezt az egészet :( most sem értem, hogy őszinte legyek, úgy gondolom, ami ennél a cégnél zajlik az már BTK kategória
Fél órája agyolok, hogy a megmaradt ~160.000-et beteszem 100-ra eladásra, csak elviszik. Este bebaszok egy üveg whiskyt, holnap egy resettel indulok, de lehet nyugodtabban. Meg ide sem kell beírnom többet ;)
NEW OPUS GLOBAL