Soha nem volt még OPUS részvényem, de ha lemegy 100-ig, akkor lehet veszek ezer darabot: vagy nyerek rajta, vagy elteszem örök mementónak a Mészáros-birodalom e kicsiny szeletét.
Úgy gondoltam, hogy 120 körül meglesz az alja. Most biztos a 112 kiütése, és alá is fog szúrni. Sajnos semmi reményt nem látok a 2 számjegyű árfolyam elkerülésére. Ennek a HÍGFOSnak nincs alja.. Az 5. blúcsíp nem lett valami fényes csillaga a BÉT-nek. Egyértelmű, hogy a cégnek valamiért jó, hogy esik 5 éve. Sosem tudjuk meg, mi a cél. Szavakat nem találok. Kitartás. Nincs poén.
nem nézni, hanem rég kiszállni kellett volna, kollega. Most már én is kiváncsi vagyok, mi a cél ezzel, hol fordulhat, ha fordul-e valaha egyáltalán, főleg egy ilyen gazdasági hangulatban és környezetben, szemben azzal, amikor mehetett volna és nem ment, sőt. Ma is ez esett a legtöbbet a tegnapi majd 5mrd-os behúzott tender ellenére, ami mostanra (3-4 év) remek indikátor a szándékos ejtésre.. Kitartás.
A kicsik, akik felülről tartják, soha nem adják el már nekik ennyiért, soha !!!!!!! A másik meg, hogy nem üzlet nekik a kivezetés, a lopott szajré így relatíve biztonságban van !!!! Amíg nem jön Fegyőr!!!! Ja ez vicc vót !!
Tudom,de ezen az arszinten olcsobb osszeszedni a kivezeteshez szukseges mennyiseget.90% felett meg kiszoritanak mindenkit.Menjenek a tozsderol a francba,ennek igy semmi ertelme szamunkra.Barmilyen hir jon ez csak esik egyfolytaban.Semmi sem indokol ilyen arfolyamot,mikozben lassan ketszer annyi Kp van a cegben,mint amennyit tozsden er ez a szarkupac.
NEW OPUS GLOBAL