Egyre elborultabb dolgokat írsz. Talán észre kellene venned például, hogy a tőzsde nem csak a befektetőknek lett kitalálva, hanem az annál rövidebb időre játszóknak is. Egyébként, a befektető is nevezhető akár élősködőnek, hiszen nem munkából akar pénzhez jutni. Továbbmenve a vállalkozók is nevezhetők élősködőnek, kommunista szemlélettel. Úgyhogy csak óvatosan a jelzőkkel, nagyon hamar az általad utált "kommunisták" között találod magad, ha nem vigyázol.
Magára maradt ez a csodapapír. Annyi értelme van ezt tartani, mint árvaházban szülői értekezletet. Tegyétek félre, majd lesz vele valami, ez így már egészségkárosító hatású. Sportoljatok! Ma van úgy is a kockás has világnapja! Mondjuk én nem tartom..
Pár milliárddal elszámoltál, akik egyszer a hozzád hasonló élősködő, manipulátor nyugati mentoraidnak megmutatják majd a helyes irányt. Addig számlázz sokat New Yorkba, talán építhetsz egy hatalmas bunkert, mielőtt benyújtják majd azok a számlát, akiket levegőnek néztetek.
Az ötletelés előtt szerintem komoly befektetők az ilyen véleményeket is rongyosra hallgatják, nem zsigerből rálegyintve az ilyesmire, hogy ezek már régen legyőzött rongy hazaáruló exkommenisták. Sőt, talán a fidesz gazdaság-politikai agytrösztje detto. Sem az "A-" sem a "B-tervek" kigondolásához nem ártalmas az effajta időtöltés. https://www.youtube.com/watch?v=NFbwjsHUoa0
Hallgattam tegnap az ATV-n Bod Péter Ákost. Szerinte a piaci árképzést kiiktató hatósági árképzés sem eleve ördögtől való, de hogy ne is legyen az, ahhoz kellene a fideszbe egy Csikós Nagy Béla. Mert ezek a mai központi árképzések közgazdaságilag iszonyat dilettáns rögtönzések, hiszen fenntarthatatlanok, ezért társadalmilag baromian sokba fognak kerülni. Akkor még nem gondoltam rá, hogy talán a magyar Zukkerberg stábja szakmailag simán pótolhatja Csikós Nagy Bélát, és az egykor volt komplett Árhivatalt. Így akár még a kenyér kilója is lehet talán újra 3,60.
Mondhattam volna persze egyszerűen Zelenszkíjjel szólva, hogy szabadságunkat és nemzeti önrendelkezésünk rendszerszintű esélyét momentán tevőlegesen ők védik. De ezt a V4-ből 3-ban is már mindenki tudja.
NEW OPUS GLOBAL