Szerintem nem. Semmi garancia hogy 200-rol pattan és fordul. Simán lehet ez még a 150-170-es sávban az év utolsó honlapjaira. Ez egy mutyi szar. Akkora kockázati premiummal ami már a lutri kategória.
Nekem egyik nap kijött egy 280 ezer forintos OPUS-TITÁSZ számla, pár napra rá jött a stornó, és visszautalt ugyanezen cég lakcímre 90 ezret. Előbb utóbb helyrerázódik minden, nekünk nem kell tennünk semmit, csak el kell fáradni a postára, és felvenni a pénzt.
A sok év nem erre utal. Úgy vagyok vele, ha szar legyen szar. Menjen vissza 47 ft körülire. Bár ezt a céget akkor sem érdekelné senkit. Itt valami gáz lehet. A forgalma 1 évben egyszer vagy kétszer a forgalom igazán jó. É ezzel kifújt. Ez a cég a prémium kategóriába nem való. De még az alatta levőbe se. Ezt úgy hívják GAGYI. Lehet, hogy a vezetőségnek nincs köze hozzá , de a befektetők kerülik. A háttérbe nem látunk bele, de nagyon sok éve minden befektető csak vár. Osztalék nincs, csak a vezetőknek. Durva.
Pedig nem kellene eltűnnie, hisz az újabb kétharmados fityeszes győzelem után joggal hihette hogy lesz annyi az árfolyam. Viszont ez amit művelnek a papírral nem sok jót mutat előre a jövőre tekintve 😟
Nem erre nincs semmi ésszerű magyarázat ,ne is keress!! Értékalapú befektetés régen eltűnt ezen a manipulatív tőzsdén ,itt már csak szerencsében lehet bízni, és nagyjából ezen a szinten elkezdeni vásárolni!! Persze totál lutri , akár megint lemehet 140 ig, vagy nem. A 600-700 Ft körül vásárlók a büdös életben nem olvadnak ki, viszont aki 200 körül tud venni az tíz- húsz százalékot meg lovagolhat 1 hónapon belül, ha szerencséje van, és a köcsög rockerek is úgy akarják😉
Mi fasz folyik itt? Van egy nyereséges cég, sok milliárdos megrendelés állománnyal, újabb 4 év felhatalmazással, 353 Ft célárral. Szaros 40 m-el leverik a béka segge alá? Valaki el tudná ezt magyarázni?
Szia. Persze érdemes szigorúan 200 vagy alatta!! De csak sávosan, nem egyszerre összes tőkét 199 nél betedd😃 Én korábban is megírtam 202 nél vásárolok először, aztán kb. 10 Ft jával mindig lejjebb 👍 Ez eddig jó stratégia volt az elmúlt egy két hónapban hozott is közel 60- 70% nyerőt. Nyilván én sem hiszem hogy 200 Ft ot ér ez a papír !!350- 400 közt lenne jelenleg a helye ,de hát ez van, neres spekulatív rablóbanda irányítja.
Sziasztok! Szerencsére én eddig kimaradtam a szarból, érdemes lehet szerintetek 200 alatt beszállni? OTP-MOL helyett tolnám át ide az erőforrásokat, hátha lesz valami… :)
NEW OPUS GLOBAL