Mindig gondolkoztam, vajon milyen értelmi és érzelmi színvonalon lévő emberekre hatott a kommunista propaganda, a hanyatló nyugatról és kártékony belső ellenzékről.... És találkoztam fideszesekkel....
Érveid nincsenek látom.Más nem irtak,hogy olvasd fel?Különben nem értem,hogy ezt a szar NER-s papirt miért vetted meg anno?Soros papirok biztos jobban mennek.
Bezzeg,ha a csótány gyözött volna,részvényed se lenne,füteni sem tudnál,talán harcolhatnál az ukránok oldalán,/ha csak nem a Maldiv szigeteken sütteted a ....../az árak még jobban elszállnának stb.Inkább te maradj magadnak,öcsém.
Papírforma szerinti ütleg forgalom nélkül, a lelglélektanibb támasz ismét elesni látszik. Ugyanaz a két kérdés merül fel bennem, ahányszor csak ide tévedek (sok jó köröm volt benne, a legutóbbi rally is jó fialt, de áldom az eszem, hogy ismét kiszálltam, így jelenleg papír nélkül várok egy újabb életjelre) -biztató, hogy ha akarják, irtózatos forgalmat+felhúzást is tudnak benne generálni, vélhetően ezért van még mindig ennyi "fan"-ja a papírnak, a bukót, mivel túlnőtt rajtuk, realizálni már nem fogják, kivárnak, hátha tartósan fordul a széljárás az "irányítótoronyban". -ez a rész ok, hogy irányított, tegyük fel és csak ez mozgathatja a papírt. Nade és ez nem fér a fejembe sehogysem, hogy az istenbe nem lát potenciált benne a piac, miért nincs ezeken a szinteken sem kereslet és regulár forgalom benne? Majdhogynem egyetértés van abban, hogy a papír masszívan alulértékelt már, a palettán vélhetően a legalulértékeltebb, lehet benne egy dupla innen, de még egy 600 körüli árfolyam sem lenne ördögtől való, ennek ellenére mindenki a saját zsébének lenne az ellensége, hogy teljesen nyilvánvalóan bottal sem nyúlnak hozzá? Ez egy feloldhatatlannak tűnő ellentmondás, aminek a megoldása úgy tűnik, ebben a ciklusban sem akar felszínre törni... Kitartás a benne ülőknek, ha már így alakult.
Hogyne, persze.... Tegyük fel, ha most ellenzéki győzelem lenne, akkor éjjel-nappal azzal fosnátok tele az összes fórumot és topicot az országban, hogy lám-lám, az ellenzéki kormány miatt büntetik az országot a befektetők, meg miattuk esnek a részvények, stb-stb. - a szokásos mocskolódáshalom. Menj már magaddal, de tényleg.
De a lényegen nem változtat: az általad leírt kiütési áraik a turbo long certiknek mint előbb írtam, nem sok jóval kecsegtetnek az árfolyam jövőbeli várható irányát illetően...
Biztos, hogy jól nézted? Én és long certiket látok náluk sajnos, pedig a short certi lenne a jó hír befektetői szempontból, mint ahogy ezt már megtapasztalhatta a nagyérdemű. https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-kereso
Ahová a többi déligyümülcsista szokott lenni ilyen esetekben: lapít, mint sz*ar a fűben és/vagy lejárt a felbeszélő/beültető/néphülyítő megbizatás időtartama.
NEW OPUS GLOBAL