Neked van valami bajod Magyarországgal? Te Magyarnak érzed magad? Sajna ez a részvény olyan amilyen de szerintem ezért ne mogyorózzál mert így magad is lenézed. Vagy te nem vagy Magyar?
holnap már lehet csipegetni 190 en. de pénteken már 165 lesz. hajrá Opusz! Adj mindenkinek jó beszállási lehetőséget! Hajrá Mogyoróország! Hajrá Mogyorók!
Hűha.. Az egyik kiszemeltem a netflix volt, már-már majdnem belevettem tegnap (-17%). Hogy örülnék annak is ;) Abba kell hagynom a tőzsdézést, nem megy ez nekem.
..és ne feledjétek: 1000 alatt ajándék, és csak a milliárdos napokra kell figyelni! Meg izé - na- -víz alá nyomott labda! Megasztmondták, hogy "mindenki jól fog járni", úgyhogy türelem!
Mit b@sztatjátok egymást! 200 alatt veszek, mert úgyis kevés van belőle! Ez lesz életem papírja! HAJRÁ TE HÍGFOS! HAJRÁ FIDESZ! HAJRÁ LÖLÖ! HAJRÁ VIKTOR! ELŐRE!
Telhetetlenek ezek! Lehetne akár 50 vagy 10 is, ennél sokkal több, de nem örülnek! Érthetetlen, sőt 140-től mekkorát emelkedett! Igazán megnyugodhatnának, pár év és egész biztosan lesz valami!:) Jól beszélek, oki? Kapok pluszt?
Hàt màr annak kell örülni,hogy nem megy 100 körülire Èn a 400 feletti rèszvènyeimmel nem örülök,hogy itt tart az àrfolyam ez a rèszvèny annak jó akinek van ideje ki be ugràlni
Azokat keresd vissza amiket irogattál itt! Ne aggódjál vissza lesz keresve azt majd azokat magyarázd meg. 300 felé félúton. Abban a visszahúzásban semmi más nem volt csak a brokik gyors pénzkeresése.
NEW OPUS GLOBAL