uh gyerekek, ebből is mi kerekedett ki, pontosabban nem történt semmi változás. A forgalom elillant, a támasztó/felhúzó érdekek megint visszahúzódtak és újra ugyanott tart, mint eddig: jöhet a 200-as teszt és borítékolható a kimenetel. Abszolút nem látom, mi menthetné meg, fordíthatná meg a trendet, ha egy illyen hangulatban sincs rá már szándék. r207,5, a forgalmat még leírni is is felesleges.. Kitartás, aki továbbra is rendületlenül bízik és rágja a kefét.
Éreztem én pedig, hogy ha már POMPERJ is vételre ajánlja, akkor már odaveszett a remény is egy lehetséges pozitív fordulatra és az irány megint csorgás lefelé ebben a FOSH-ban...
Az lesz vele amit akarnak. Aki akar kiszáll - ha tud - aki akar marad. Én maradok, bízom benne egyszer majd azonos lesz az érdek a rv ár szempontjából. Ha csak be nem ugrik valami nagytulaj és szét nem kapja a céget sec perc, vagy kerül ki a turizmus egy szempillantás alatt.
11M-val az opus az 5. legforglmasabb papír, ez kicsit több mint 30.000$... És ez az 5. legforgalmasabb, a negyedik a telekom 22M-val... Lassan minden pénz eltűnik a BÉT-ről. . Szóval szerintem 10-20M-ós forgalmaknál nem kell nézni sem azt hogy merre megy, mert sem irányt sem erőt nem ad.
Az új quer ügyi kormánybiztos már kivezettette volna a tőzsdéről, de előtte a részvényesektől elkobozták volna a tolvaj papírt és odaadták volna a térdeplő black lives matters mozgalomnak.
NEW OPUS GLOBAL