Néha-néha (megszokásból , meg részvény követésből is szinte 2naponta) ránézek erre a fórumra, de borzalmas ez a nihil a papírral kapcsolatban. Borzalmas amit csinálnak. Esik-egy helyben toporog folyamatosan. Biztos nem leszek népszerű, de a fiatalabb tőzsdés réteg nagyívbe sz.rik a bétre. Pontosan ezen dolgok miatt. Én is balga voltam, bevettem ezt a nemzeti maszlagot, pár tízezer bukóval kicsaptam a papírjaim 80%át még tél környékén, és nem bántam meg. Bőven nyereséges volt az USA-ban minden. Igaz volt egy kis öntés most is arrafelé hype papírokban, de rendeződik minden. Itt mikor fog?
Annyira bírom mikor a bét részéről kiáll valaki a k.rva drága öltönyében, full kipattintva a mai és mindenkori pénzügyi világ normáinak megfelelve, hogy hát most már fejlődik a bét , nem érti miért nem fektetnek magyarok a hazai tőzsde papírokba. Na pontosan az ilyen dolgok miatt ami itt is megtörténik. Közbe usaba strandpapucsba, szál boxerba a huszonéves srácok meg több százezer dollárt kaszíroznak usapapírokon.
Annyira bírom mikor a bét részéről kiáll valaki a k.rva drága öltönyében, full kipattintva a mai és mindenkori pénzügyi világ normáinak megfelelve, hogy hát most már fejlődik a bét , nem érti miért nem fektetnek magyarok a hazai tőzsde papírokba. Na pontosan az ilyen dolgok miatt ami itt is megtörténik. Közbe usaba strandpapucsba, szál boxerba a huszonéves srácok meg több százezer dollárt kaszíroznak usapapírokon.
NEW OPUS GLOBAL