tokipompos

Regisztráció: 2019-10-30 19:16:03

Hozzászólások száma: 84

Utolsó hozzászólás: 2022-05-02 22:43


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 2

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "AutoWallis Nyrt+topic" topikból

A moderálás a "AutoWallis Nyrt+topic" topik #12385 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Klon

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL 2021. 06. 08. 17:21
Néha-néha (megszokásból , meg részvény követésből is szinte 2naponta) ránézek erre a fórumra, de borzalmas ez a nihil a papírral kapcsolatban. Borzalmas amit csinálnak. Esik-egy helyben toporog folyamatosan. Biztos nem leszek népszerű, de a fiatalabb tőzsdés réteg nagyívbe sz.rik a bétre. Pontosan ezen dolgok miatt. Én is balga voltam, bevettem ezt a nemzeti maszlagot, pár tízezer bukóval kicsaptam a papírjaim 80%át még tél környékén, és nem bántam meg. Bőven nyereséges volt az USA-ban minden. Igaz volt egy kis öntés most is arrafelé hype papírokban, de rendeződik minden. Itt mikor fog? 
Annyira bírom mikor a bét részéről kiáll valaki a k.rva drága öltönyében, full kipattintva a mai és mindenkori pénzügyi világ normáinak megfelelve, hogy hát most már fejlődik a bét , nem érti miért nem fektetnek magyarok a hazai tőzsde papírokba. Na pontosan az ilyen dolgok miatt ami itt is megtörténik. Közbe usaba strandpapucsba, szál boxerba a huszonéves srácok meg több százezer dollárt kaszíroznak usapapírokon.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 19. 14:26
Írok ide valamit én is, de újdonságokat nem fogok mondani, de viszont nem is sertészsírozok, mert a vétel gombot én nyomtam meg anno , senki nem tartott fegyvert a fejemhez :))) Annak örülök, hogy annyira nem fáj, mert kockázatosnak ítéltem meg anno a vételt, de kiváncsi voltam a storyra és úgy követi az ember, ha benne is van.
Szóval ez komoly papír.... Mol OTP Richer egy teljesen más szint jelenleg(meg szerintem mindig is), ott rámennek az árfolyamkarbantartásra is.
Itt semmi érdekük nincs a tulajoknak/vezetőknek a tisztes, fundamentálisan is alátámasztott árfolyam meglétéhez. Úgy vannak vele, ha veszik akkor veszikaz emberek,  ha nem nem. Hát k.rvára nem veszik :))) Pedig a strory tényleg jó lenne....
Van egy kis pakkom amit tavaly óta tartok, hát 2-4% között ingadozik a hozama lassan 1 év alatt. Állampapír jobban hoz b.szki :)))  Baromira belefáradtam (hát még mit mondjon az aki 2-3 éve benne van.) egyszer berágok és eladom. De az hétszentség, hogy nem a BÉT-en fog kikötni újra.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 12. 19:20
Amúgy megkérdezném tőled, hogy körülbelül hozzávetőlegesen mekkora tőkével és bukóval vagy ebben? 1-2-3 ház ára?A mértékegység kádárkocka vagy eltoltszintes vagy kertvárosi újépítésű ?   Már csak azért mert érteni szeretném a folymatos full idegből írásaidat, mindenféle bántás nélkül.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 12. 19:17
Ó kikérem magamnak, Nio-ba hosszútávú vagyok   :)) És istenem mennyit ,,agyaltam'' rajta annak idején tavaly nyáron, hogy párhuzamoan na mennyi opit és niot vegyek. Nio  többszörözte a tőkémet....  Opi meg szinten tartotta :DD  Megmondom őszintén ennek fényében már azt is bánom amit opira költöttem. Ebbe pár ezer darabot itt hagyok, hogy csak azért is legyen pici részem az emelkedés élvezetében, mert itt lennie kell. Ennyire idióták nem lehetnek, hogy itt titász van kőkemény erős osztalékfizetésre is predesztinált mérleggel és itt van az árfolyam. 
NEW OPUS GLOBAL 2021. 01. 12. 18:06
Elképesztő amin átmentek, én még csak 2019 ősz óta vagyok ebben a papírban, de el se tudom képzelni mit érezhettek sokan, idegörlő. Amiket olvasok, hogy 6-800ról benne lenni nagyobb gyerkőcök jövőjével(örökségével) hát nem tudom. Undorító dolog itt tartani az árfolyamot. Egy titász akvira ment 10-20 forintot a papír? :DDD HÁt komolyan. Én ma viccből-tehetetlenségből kivettem egy részét ami +-os volt és áttettem a megbolondult mindent tőzsdén költünk el USA tőzsdére, és 2 óra alatt hozott 17%-ot. Ilyen 2 év alatt az Opusba nem volt :DDDD Az érzés megfizetethetetlen....
Tudom rövidtávú meg piszkos mentalitás, de azért ez amit itt csinálnak velünk/veletek az tényleg pofátlan arcpirító és a nemzeti hovatartozásunkat-lojalitásunkat (mert igen ezért is vettem bele ebbe a papírba) kérdőjelezi meg.   
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 30. 22:24
Mindig elolvasom az írásodat, mert érdekesek, és higgadtan érveltek.
Kúltúrált intelligens -talán nem sértelek meg vele jobboldali emberke lehetsz. Sokan vagyunk így ezzel csak nem hallatjuk a hangunkat, de lehet eljön az idő amikor kell..... Sőt amikor tettek mezejére lépünk.
 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 23. 21:31
Áldom az eszem, hogy opusba csak kevés ,,tojást'' raktam.
Én teslával -nioval gyönyörűt fordultam, természetesen bármikor jöhet egy kopp, de összehasonlíthatatlan az érzés ehhez a magyar papírhoz....
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 09. 17:06
Itt mikor fog tombolni a bika?   K.rva sok bikatomboláson túl vagyunk már, a külföldi tőzsdéken....
NEW OPUS GLOBAL 2020. 11. 02. 17:51
Ezek a 3 - 2 - 2 - 13 - 31 viccdarab lefele kötésekkel ki a tököm szórakozik?
Egyébként meg szomorú, hogy ilyet lehet csinálni a béten.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 28. 19:32
Sziasztok!
Lát még valaki esélyt a felemelkedésre?  Jó, tudom a nemzetközi hangulat miatt most esett, de b.sszus amikor kiváló volt a nemzetközi hangulat (rally) akkor is estünk :) Ez folyamatosan esik.
Nagyon gondolkozok rajta, hogy bukóval, de átteszem ezt is másba. Habár kb csak 1 éve vagyok részvényes. Őszintén sajnálom akik nagyobb pénzzel és nagyobb bukóval is állnak ebbe a  történetbe. Én valahol csalódtam ebbe a társaságba. Ettől a kormányközeli körtől nem vártam volna ezt a folyamatot. Titásszal is mi a helyzet?  Semmi kapcsolattartás ->nyugtatás a részvényesekkel.....
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 11. 09:15
Oké, és mi az oka szerinted annak, hogy például szerény kisvárosomnak nem kevés pénzt magamhoz képest fizetve iparűzési adó formájában miért nem dübögtetem, az önkormányzat ajtaját, hogy de mit kapok a pénzemért? Egy köszi esetleg? :)
Aki meg jóval kevesebbel járul a közösbe, veri az ajtót, átmeneti koronás segélyért folyamodik, de szídja a rendszert.
 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 11. 09:11
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ahol két ember között jön létre ,,szerződés'' és senki más nem figyelheti, és ,,titok''-ban maradhat a munka akkor ez van. Tipikus építőipar, de mondhatnám az összes szolgáltatást is (autószerelés, szépségipar, kertészet stb-stb.)
Erre lenne jó a kata, de ez se olyan formában mint most van, hanem sokkal nagyobb terhekkel.
Az áfával meg ideje lenne már b.szni valamit, mert mocskosul fáj a tisztán kiszámlázott know-how számlámból 27%-ot befizetni csak, áfa címen. Persze újat nem mondok, de a bejelentett béred utáni járulékokon felül, ééééééésss még társasági adó ééééésss vele szinkronban iparűzési adó, deee mééééég  ezekután a full full full leadóztatott jövedelmed után még fizess 15 % osztalékot..... És mindjárt Hányinger néha ha rágondolok.  Sokan meg a házipénztárban görgetnek évek óta több 10-100 millió forintot. De ha egyszer jön egy ellenőrzés, kérem bemutatni a házipénztárt akkor gondok lesznek :D
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 10. 22:26
Meg egy ember aki becsuletesen adozik? Vagyunk sokan, hidd el. De meg mindig nem elegen. Szerintem egyre fejlodo tendenciat mutat az adozott eredmenyek novekedese. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 10. 22:19
Rendben. Az Kina. Itt meg mit latunk? A tozsdehez teljesen hulyenek is latszik hogy itt is teljes manipulalas van megpedig ezen az arszinten. Uj vevo nem jon, akik megunjak ezt a nihilt azoktol megveszik a reszvenyt, de csak is ebben a 230-260 savban tartva az arfolyamot. De MIERT??????? Unalmas mar nagyon, mind ,, kintfentesek'' vagyunk. Pozitiv voltam, nem hibaztatok senkit, en nyomtam a vetel gombokat. De basszus, ilyen vagyonnal, cegertekekkel a holdingban semmi azaz lofasz tortenik az tenyleg felhaborito. Mekkora sztorit lehetne pedig ebbol cainalni pedig basszus ha erre torekedne a vezetoseg. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 10. 21:39
En is beszelgettem valakivel es azt mondta a toke ki van hogy a reszvenyekbe berakott penze sokkal kevesebbet er mint anno. Se osztalek, se 500-1000es buli, es meg a forum is b.szott demotivalo. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 04. 12:39
+ 3. típus, Azok a hülyék akiknek még egy éve sincs papírjuk, mint én...:)  Baromira unalmas ez a semmi mozgás, el se tudom képzelni mit érezhet aki évek óta tartja......
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 26. 16:44
Tisztelettel kérdezem, mit várunk? Tőzsdézni már tényleg bárki tud, egy telefonról egy applikáción keresztül. Sokkal szélesebb körben elterjedt. Mindenki így akar kiegészítő jövedelmet szerezni. (effektív munka nélkül) Már lassan olyan mint a facebook, csak itt Magyarországon sokan nem foglalkoznak vele, mivel a közgazdaságtani, pénzügyi általános oktatás és műveltség jóval elmarad.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 26. 16:41
Tudta mindenki, hogy ilyen lesz a nyár OPus viszonylatban... Ha az árfolyamot egész évbe lesz.rták, akkor nyáron főleg. Jelenleg semmi nem mutat arra, hogy itt ugrás lesz. Teljes a nihil. De azért nyernek nyáron is több milliárdos tendereket, de magával a holding fejlesztésével kapcsolatban egy nyomorult riport-cikk-nyilatkozat nincs a vezetőség részéről. Legalább egy ,,emberek, nyugi tartsátok jó lesz'' érzékeltetésű- hangvételű nyilatkozat. Sírni tudnék, ha arra gondolok ez a tőke amit opusba nyomtam, mire lett volna képes egyéb amerikai részvényekbe amikben egyébként is benne vagyok.... Csak ugye magyarok vagyunk, hajrá Magyarország! :)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 07. 16:15
Ahhh... Ránéztem reggel pár tizezres forgalom. Most is ránézek 250 árfolyam, mi van itt? Valaki sz.pat minket Ibizáról.... 

friss hírek További hírek