40% b@szott sok, már ne haragudj.. A diverzifikacio enyhén nem sikerült vsz. Mostanra lett 300 a bekered, vagy a legutóbbi tüske alatt is ennyi volt? Ha igen, ordítva kellett volna menekülni belőle, elvekkel függetlenül.
Ja de. Szerencsére a maradék 2017-től nagyon ment, jókba vettem bele jókor majd jól adtam és vettem mást, így mostanra a tőke 40% “csak” az opus... és sokakhoz képest mostanra az átlagom is elviselhető kicsivel 300 feletti. . Frusztráció csak azért van mert full hülyét csinálnak belőlem és ezt nem szeretem, ès nem tűröm az élet, vagy a munkám terén. Mindig ott a mézes madzag, mindig ott valami ami jó lehet, mindig jön valami, és cégvezetőként azt gondolom hogy ilyen opciókra irány a csillagos ég. És mindig csak lefele van. Nehezen dolgóm fel ezt. Mert nem értem. És akkor erre nálam olaj a tűzre, hogy nem képesek kirakni a jelentést, sem 9-én, és eddig sem ma. Ez egy normális világban nem történhetne meg. Ezek után pedig nem csodálkozhatok, hogy esünk...
Üdv, egy gyökér paraszt, aki sok évnyi adózott pénzéből betolt ide egy balcsi apartmann árát, mert hitt a kompániának, hogy mire a gyerekei nagyobbacskák lesznek, úgy tud apartmant venni, hogy marad mellette x 10 milla. Mostanra az apartmannok ára 3x-ozott, az opus részvény 3-olódott, a gyökér paraszt meg tátott szájjal szaladgál a f@szerdőbe, és igen, várja a jelentést.
NEW OPUS GLOBAL