A tragedia idejen gyurcsok volt a tulaj.A katasztrofa utan szamoltak fel a ceget.Inkabb te nezz utanna,kedves voros honfitarsam.Tovabbi minden jot neked.
Azt tudtad-e hogy a Magyar Allam fizette ki a karteritest gyurcsotany helyett?Mert a nagysagos ur inkabb megszuntette a ceget,mintsem kifizesse azt a parszaz milkat.
En pontosan tudom a multbol mi tortent ott.4 tulaj egyike gyurcsotany volt.Inkabb felszamolta azt a fost,mintsem kifizesse a karteritest azoknak akiknek a kezobol elsodorta a babajukat az aradat.Sajat vagyonabol fizettettem volna ki az osszes karosultat.Mikozben az a rohadt fereg akar az orszagunk elen viritani ujbol.A csoka mar megorult az utobbi idoben,mert Viktort sehogy sem tudja legyozni.Egy erkolcsi nulla az az embernek nem nevezheto senki.
Irany a tukor ele es szembe is kopheted.En inkabb nem kerek gyurcsotany es nepi zenekarabol.Mar reg a lampavason lenne a helye.Ketezer hat es vorosiszap tragedia.
Komolyan el sem hiszem amúgy még ennyit azért, te azt hiszed DK-s megvenné ezt a papirt???Teljesen fals gondolkodásra vall.Beszopatott a közös pártunk egy csomó embert öcsém erről az oldalról vedd már észre.De majd észre fogjátok venni ezt is.Meg mást is.
DK? Nagyon félre ment.Ezt tudom tenni mint kiábrándult kb.20 évet fideszre szavazó.Nagyon várom már azt a napot.Kicsit úgy érzem visszaadok abból amit kaptam a papír miatt álmatlan éjszakákat.Ja és viszek magammal még 10 embert az tuti biztos .Tudod a régi szlogen volt ha érted ezt is esetleg 2010-ből.:-)
Ez az észrevétel átlépte az ingerküszöbödet, de a kollega folyamatos, poltergeist, hipernegatív visszatérése pozi nélkül és olyan buzgalma, hogy főrészvényesnek is becsületére válna, az nem :D A "büntetünk" retorika pedig pedig nagyon ismerős a mostani, DK által meghonosított, nívós köznyelvből, ezért külön gratuláció ;) A realitások talaján állsz és azt stílusosan teszed :D
NEW OPUS GLOBAL