Nem mindegy mikor jön? Ha jó lesz felmegy 5 forintot és megy tovább le, ha rossz akkor megspórolja ezt a 2 órát a nap elején és anélkül csorog tovább...lehet nehéz lesz megemészteni sok embernek, de itt a 800 olyan mint a Matáv/Mtelcom 1000 felett...10 év múlva is csak harmadáron lesz...
Megmondom őszintén erre én sem számítottam 2017-ben. Főleg arra nem, hogy szinte minden tendert megnyernek amit akarnak és mellette a kisbüfik pénzét is elviszik. Nem elég az állami pénzek, úniós pénzek beszipkázása?
BÉT-en semmi... 18:30 lassan. Tőzsdezárás az a magyar, vagy az amerikai :-):-):-) . 4ig fizet osztit ha jól látom az előterjesztésben, mert az fent van... . MINDEN, de szó szerint MINDEN elmegy mellettünk, az elmúlt 4 évben, akkora egy f@sz voltam hogy elhitettem magammal a prezik, meg az akvik, apportok kapcsán a jószándékot, nem jelzett az a rohadt sziréna... Akármi másba toltam pénzt 2017-ben, és azóta minden pluszos (egydül a retek deltát dobtam minuszban) csak ez egyre és egyre mélyebbre. .
Nem vagy az esetem, de mivel veled ellentétben van opus részvényem, ezért olvasgatom időnként a fórumot és lám-lám, kit látok.... A többit meg tudod...
Ha a ceg rendesen mukodne akkor lazan lehetne annyi.Viszont a baromsagaik miatt mindenki keruli ezt a szart mint a leprast.Ki a faszom fektet be ebbe rajtunk kivul,mikor a cegvezetes szarik mindenre.Ok lapatoljak a lovet kifele,meg tamogatnak ezt meg azt.Mindekozben a reszvenyesek meg magasrol le vannak szarva.Meg azt se lehet mondani,hogy szar a ceg,mert profitot termel.Csak valahogy utkozben elveszik a lenyeg a reszvenyben.Arfolyam ezeket nem erdekli.Az a cegvezeto aki ilyet mond,az azonnal pofan kell verni a gecibe.Akkor mi az anyjuk picsajanak vannak a tozsden?
384db-al.Gratula nekik.En meg elhiszem,hogy nem szandekosan zar tobb mint 1 hete minuszban.Vicces forgalom garantalt.Az 5. blue chip hasit a feny fele.Bohocok ezek velunk egyutt.Ki ki ezert meg azert.
NEW OPUS GLOBAL